Συνεχείς οι πιέσεις από τους διεθνείς παράγοντες για να κλείσουν όπως – όπως το Κυπριακό, με συνοπτικές διαδικασίες, αφού τα συμφέροντα τους στην περιοχή τρέχουν.

Έτσι επανεμφανίζεται στο προσκήνιο ο γνωστός Άιντα, που να θυμίσουμε όταν το “Μπαρμπαρός” έκανε βόλτες ανοικτά της Κύπρου υπό της συνοδεία πολεμικών της Άγκυρας, αυτός δεν έβλεπε καμία παραβίαση.  Από αυτόν τον άνθρωπο περιμένουμε να μας σώσει και να προωθήσει τα συμφέροντα του λαού μας.

Ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Έσπεν Μπάρθ Άιντα, θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Νίκο Ανανστασιάδη και τον Μουσταφά Ακιντζί. Ο Έσπεν Μπαρθ Άιντα έφτασε στο νησί, ενόψει της προετοιμασίας της νέας συνάντησης των “ηγετών”, στο πλαίσιο των απευθείας διαπραγματεύσεων για την λύση του Κυπριακού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Ηνωμένων Εθνών, ο Έσπεν Μπαρθ Άιντα θα παρακαθίσει την Τρίτη και σε κοινή συνάντηση με τους “διαπραγματευτές των δύο κοινοτήτων”, Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οζντίλ Ναμί.

Η νέα συνάντηση των Ανανστασιάδη και Ακιντζί θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τετάρτης, 17 Ιουνίου, στην προστατευμένη από τα Ηνωμένα Έθνη περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι κατά την παραμονή του στην Κύπρο, ο Έσπεν Μπαρθ Άιντα θα συνεχίσει τις επαφές του με βασικούς συνομιλητές, έως την αναχώρηση του την Παρασκευή 19 Ιουνίου.

Εν τω μεταξύ, στις 10:00 της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο με τον Τουρκο”κύπριο” ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο Έσπεν Μπαρθ Άιντα θα παραστεί στη νέα συνάντηση των δύο “ηγετών” την Τετάρτη.

Οι διαβουλεύσεις και οι κινήσεις προς το σχέδιο ξεπουλήματος της Κύπρου συνεχίζονται, με τον λαό να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και τους πολιτικάντηδες να έχουν ήδη ανάψει τα καζάνια, έτοιμοι να μας ρίξουν μέσα.

Η Κύπρος κινδυνεύει και ο λαός νοιάζεται μόνο για το οικονομικό. Σε λίγο δεν θα έχουμε Πατρίδα και για κάποιους η μόνη έννοια θα είναι αν έχουν δουλειά.

Έλληνες Ξυπνάτε …