Ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) μαζί με αντιπροσωπεία στελεχών της Κεντρικής Διεύθυνσης Οργανωτικού και της Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού επισκέφτηκαν το Σάββατο 20/6 τα χωριά της Δυτικής Λεμεσού, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, αλλά και για την τρέχουσα επικαιρότητα.

Στο χωριό Πισσούρι, μαζεύτηκαν δεκάδες κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι σε συζήτηση που είχαν με τον κ. Χρίστου, εξήγησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ύπαιθρος, καθώς έχει παραγκωνιστεί πλήρως από την πολιτεία.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ έκανε μια σύντομη αναφορά στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και την κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο μετά την πανδημία του Κορωνοϊού, αλλά και την στάση που τήρησε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο. Επίσης σχολίασε το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και το άνοιγμα των οδοφραγμάτων, θέματα στα οποία μόνο το Κίνημά μας έχει κρατήσει ξεκάθαρη και εθνική στάση.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο αποδεικνύει έμπρακτα πως βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό της υπαίθρου και δεν την θυμάται προεκλογικά, όπως πράττουν κάποιοι άλλοι.