Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) περιόδευσε στα καταστήματα της οδού Μισιαούλη και Καβάζογλου στη Λεμεσό, υπό τη συνοδεία του Προέδρου της συντονιστικής επιτροπής των καταστηματαρχών κ. Ζαχαρία Αθανασιάδη, βλέποντας ιδίοις όμμασι την αδικαιολόγητη κατάσταση που επικρατεί με τα οδικά έργα που πραγματοποιούνται στη περιοχή. Οι καταστηματάρχες, όπως μας ανέφεραν, βλέπουν τα έσοδα τους να μειώνονται καθημερινά, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που η μείωση ξεπερνά το 75%.

Δυστυχώς, οι καταστηματάρχες της περιοχής έχουν αφεθεί στο έλεος του Θεού και έχουν επιβαρυνθεί με ένα δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος, το οποίο κάνει την επιβίωση των επιχειρήσεων  τους ασύμφορη σε βάθος χρόνου, ενώ ταυτόχρονα, με βάση τον προγραμματισμό του Δήμου και τη προσφορά που έχει προκηρύξει, η οδός Μισιαούλη και Καβάζογλου θα αποκλειστεί για ένα χρονικό διάστημα πέραν των 30 μηνών, οδηγώντας τις επιχειρήσεις σε οικονομικό μαρασμό.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) επανέλαβε στον Δήμαρχο Λεμεσού την αναγκαιότητα η νέα εργοληπτική εταιρία που θα αναλάβει την διεκπεραίωση των οδικών έργων θα πρέπει να εργαστεί με επιπλέον αριθμό εργατών, αλλά και σε βάρδιες, ούτως ώστε να μειωθεί κατακόρυφα ο χρόνος διεκπεραίωσης των έργων. Παράλληλα, υπογραμμίστηκε για άλλη μια φορά η πρόταση που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στη Βουλή ότι θα πρέπει να δοθούν ελαφρύνσεις στους καταστηματάρχες, αλλά και αποζημιώσεις, ούτως ώστε να μπορέσουν να ανασάνουν λίγο, εν μέσω των οδικών έργων που έχουν πλήξει τη περιοχή.