Το Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, κρατώντας άσβεστη την εθνική μνήμη, πραγματοποίησε περιδιάβαση σε μνημεία της ορεινής Κύπρου, μαζί με συναγωνιστές της Τοπικής Επιτροπής Τροόδους.

Αρχικά, μετέβησαν στα λημέρια της ΕΟΚΑ, όπου ο Πάτερ Κυριάκος Παπαγιάννης πραγματοποίησε τρισάγιο εις μνήμη των αγωνιστών της ΕΟΚΑ, ενώ στη συνέχεια έκανε μια ιστορική αναδρομή στην θρυλική μάχη που έγινε τον Δεκέμβριο του 1955 στα λημέρια της ΕΟΚΑ, όπου ο Αυξεντίου, με πολεμική μαεστρία, εκμεταλλευόμενος την πυκνή ομίχλη, έβαλε δύο βρετανικά τάγματα να αλληλοπυροβολούνται, ώστε να ξεφύγουν ανάμεσά τους τα παλληκάρια της ΕΟΚΑ και ο Αρχηγός της Γεώργιος Γρίβας Διγενής. Ακολούθως, έγινε αντικατάσταση και έπαρση σημαίας.

Ακολούθως, οι συναγωνιστές μετέβησαν στο μνημείο των ηρώων στα Σπήλια, και στον χώρο θυσίας του Παναγιώτη Τουμάζου, όπου συντήρησαν τα μνημεία και καθάρισαν τον  περιβάλλοντα χώρο.

Ακολούθησε ενημερωτική δράση στις κοινότητες Κακοπετριάς και Γαλατας, όπου οι κάτοικοι της περιοχής αγκαλιάζουν τις θέσεις και τον αγώνα που διεξάγει η παράταξή μας, αποδεικνύοντας ότι το ΕΛΑΜ έχει αποκτήσει μια τεράστια δυναμική να συνεχίσει τον αγώνα που διεξάγει, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.