Πλησιάζουν οι εκλογές του Μαΐου και σουλατσάρουν στους ραδιοσταθμούς και στα κανάλια οι κάθε λογής “εκλεκτοί” των κομμάτων και των καρεκλών. Το τι ξεστομίζουν για να είναι αρεστοί ενδεδυμένοι, ένα μόνιμο χαμόγελο, λες και κατοικούν μονίμως στη χαμογελαστή πολιτεία, περιφερόμενοι καταλλήλως ενδεδυμένοι με τα των συν’ αυτώ κουστωδών. Το τι υπόσχονται μόνον ο Θεός το ξέρει.

Και ο Τόπος, εξακολουθεί να είναι γέριμος, μαύρος, μίζερος, λεηλατημένος, καμένος και άνυδρος, βουβός, σιωπηλός, περιμένοντας την μπόρα και την αντάρα που έρχεται. 

Νιώθουμε την Ανάγκη να επαναπροσδιοριστούμε ως Εθνος και ως λαός; Νιώθουμε το βάρος του καθήκοντος στους δικούς μας ώμους ή μήπως εξακολουθούμε να εθελοτυφλούμε και να μεμψιμοιρούμε ανεύθυνα και ευθυνοφοβικά; Εχουμε καταλάβει ότι διαχειριζόμαστε το μέλλον τούτου του Τόπου προσωρινά και πρέπει να τον παραδώσουμε στα παιδιά μας ανέπαφο, Υγιή, Αναγεννημένο και προπαντός ΕΛΕΥΘΕΡΟ; Εχουμε καταλάβει ότι οφείλουμε μετά την καταστροφή να φέρουμε την κάθαρση σ’ αυτό τον Τόπο; Εχουμε καταλάβει πως πρέπει να μονιμοποιήσουμε τον έλεγχο, τον σχεδιασμό, τον προγραμματισμό, την ισοπολιτεία, την Δικαιοσύνη μα προπαντός την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σ’ αυτόν τον Τόπο; Ανοίγει ο καθένας το στόμα του και λέει ότι θέλει, άλλα εννοεί, άλλα προβάλλει και άλλα πράττει, δεσμεύεται και ξεδεσμεύεται όποτε συμφέρει. 

Θα ήθελα ένας από τους οπαδούς της περιβόητης Δ.Δ.Ο. να μου εξηγήσει πως αυτή οδηγεί στην Απελευθέρωση όπως καμώνονται. Το ότι δηλαδή είναι διζωνική (δηλ. σύνορα) δεν μας πειράζει; Το ότι είναι δικοινοτική (διαχωρισμός με βάσει την Εθνική καταγωγή) είναι λογική και όχι ρατσιστική; Το ότι ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ με την ΥΠΟΓΡΑΦΗ μας την εισβολή και την κατοχή το θεωρούμε λύση;

Διαγράφει εσαεί τα εγκλήματα πολέμου που διέπραξε η Τουρκία σ’ αυτό τον Τόπο (εισβολή, κατοχή, εποικισμός, εθνοκάθαρση, αφελληνισμός, σκοτωμούς, βιασμούς, εκτελέσεις και αλλαγές τοπωνυμίων, βεβήλωση των Ιερών μας χώρων και Ναών, καταστροφή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, για το ότι θυμίζει Ελληνισμό σ’ αυτόν το Τόπο, όλα συγχωρούνται και διαγράφονται;

Στα πλαίσια μιας λογικής ισότητας, λέει όπου θα συναποφασίζουμε. Και εγώ μαζί σας, φτάνει κάποιος να μου αποδείξει μαθηματικά, όπως η μειονότητα του 18% ισούται με το 82% της πλειοψηφίας στηριγμένος σε Δημοκρατικές διαδικασίες.

Στα πλαίσια ποιάς λογικής και ποιών Αρχών Δικαίου ο φονιάς και εισβολέας εξισώνεται με τον νόμιμο ιδιοκτήτη, μάλιστα σε σημείο που να του παρέχεται και προτεραιότητα λέει, να αποφασίσει πρώτος λέει, αν θα επιτρέψει στη περιουσία του λέει. Γιατί είναι χρήστης τα τελευταία 42 χρόνια – ΛΕΕΙ! Το ότι είναι βάρβαρα καταπατημένα και παράνομα κατακρατημένα δεν έχει καμία σημασία ΛΕΕΙ! Εχει μάλιστα μεγάλη σημασία, το νέο μόρφωμα να προκύψει με παρθενογένεση. Νέο, άσπιλο, αμόλυντο, Αγνό καινούργιο. Να μην συνδέεται με το παρελθόν και να στηρίζεται στο νέο συνεταιρισμό του (ισχυρού και της κατοχής) ομηροποιώντας εσαεί τον Ελληνισμό αυτού του Τόπου, υπό την μάχαιρα της Τουρκίας.

Αυτό που καλύπτεται συνεχώς, κάτω από αυτές τις ωραίες Ελληνικές λέξεις και που δεν λέγεται εύκολα, είναι πως η παρθενογένεση σημαίνει τον ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ της προηγούμενης κατάστασης. Δηλαδή την κατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Του νόμιμου Κράτους του Ο.Η.Ε, της Ε.Ε. και της Ευρωζώνης. Κατάργηση ταυτόχρονα και του δικαιώματος Αμυνας. Δηλαδή θα δώσουμε ένα Κράτος και θα πάρουμε μιά Κοινότητα.

Πόσο Πατριώτες είμαστε άραγε; Θαυμάστε μας!

Με την τουρκανταρσία αν δεν με απατά η μνήμη μου, τόσο το Συμβούλιο Ασφαλείας, όσο και η Γενική Συνέλευση του Ο.Η.Ε. με το ψήφισμα 186 ανεγνώρισαν την ύπαρξη, την λειτουργία και την εκπροσώπηση της Κυπριακής Δημοκρατίας επιρρίπτοντας την ευθύνη στους τούρκους στασιαστές. Με το άρθρο 10 της συνθήκης προσχώρησης στην Ε.Ε. αναγνωρίζεται η ένταξη ολόκληρης της Νήσου ως έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, μόνο που στη κατεχόμενη Κύπρο, η Δημοκρατία προσωρινά δεν μπορεί να ασκήσει διοίκηση και έλεγχο λόγω της ύπαρξης της τουρκικής κατοχής. Γι’ αυτόν τον λόγο, το Παρθένο και το Αγνό της διάδοχης κατάστασης ΔΕΝ πρέπει να έλθει ΠΟΤΕ!

Η Κυπριακή Δημοκρατία ΔΕΝ πρέπει ποτέ να είναι ΕΚΛΙΠΟΥΣΑ. Αυτή και μόνο η ύπαρξη της εκριζώνει τα Σχέδια της Τουρκίας και του ψευδοκράτους.

Η κατάλυση της Κ.Δ. μπορεί να έλθει μόνον με δύο τρόπους.

Με ολόκληρη τη κατοχή της από την Τουρκία αν η Διεθνής κοινότητα το επιτρέψει ή με την ΔΙΚΗ μας υπογραφή, σε ένα Δημοψήφισμα για τη Δ.Δ.Ο. με πολιτική ισότητα και διάδοχη κατάσταση με Παρθενογένεση. Αυτό ακριβώς δηλαδή που είναι έξω από την πόρτα μας και που οι ανομιμοποίητοι κουστωδοί των γραβατών και των καρεκλών, επικαλούνται ως η άριστη επερχόμενη λύση. Μόνο που στην πραγματικότητα δεν είναι λύση αλλά διάλυση του Κράτους. Δεν ενώνει αλλά νομιμοποιεί την διχοτόμηση και ομηροποιεί εσαεί τον Ελληνισμό αυτού του Τόπου στα χέρια των Τούρκων.

Ας ανοίξουν τ’ αυτιά τους να ακούσουν οι όψιμοι εθνοπατέρες και λάγνοι εργατοπατέρες, εραστές της Δ.Δ.Ο. και των παρελκυόμενων της. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ είμαστε διατεθειμένοι να συμπορευθούμε και να συναινέσουμε σε μια τέτοια Προδοσία. Θα μας βρίσκουν μπροστά τους και εναντίον τους. Ούτε ριψάσπιδες θα γίνουμε μα ούτε καταδότες των συνειδήσεων μας θα γίνουμε, ούτε και επίορκοι.

Και για όσους αναρωτιούνται ποιός είναι αυτός ο ΟΡΚΟΣ, να τους θυμίσω την πρώτη πρόταση του Όρκου της Εθνικής Φρουράς… Ορκίζομαι Πίστη στη Πατρίδα…

Με Εκτίμηση

Θεόδωρος Χατζημιλτής