Την Τετάρτη 1/3 στα κατάμεστα Πολιτικά Γραφεία της Ε.Ο. Πάφου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) έδωσε το παρών του ο Βουλευτής Αμμοχώστου Λίνος Παπαγιάννης. Ο συναγωνιστής μίλησε για του σπουδαίο κοινοβουλευτικό έργο που έχει να επιδείξει το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πολύ σωστή και προσεγμένη δουλειά ολόκληρης της κοινοβουλευτικής ομάδας με τους επιστημονικούς συνεργάτες.

Παράλληλα ο βουλευτής Αμμοχώστου ανέλυσε διάφορα σημαντικά κοινωνικά αλλά και Εθνικά ζητήματα που ανέδειξε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στην βουλή, όπως τα θέματα που άπτονται των επιδομάτων ευπαθών ομάδων του πληθυσμού και το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα. Επίσης αναφέρθηκε στην τροπολογία του κινήματος για το Ενωτικό Δημοψήφισμα, όπου παρά την αντίθεση του ΔΗΣΑΚΕΛ πέρασε από την πλειοψηφία της ολομέλειας.

Τόνισε επίσης την στάση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στο Κυπριακό, με την εξέλιξη των γεγονότων να δικαιώνει το Εθνικιστικό Κίνημα. Κάλεσε άπαντες στις επάλξεις του αγώνα ενάντια σε κάθε λύση ομοσπονδίας, που θα εκχωρεί στον Αττίλα την γη των προγόνων μας, ξεκαθαρίζοντας πως οι Έλληνες Εθνικιστές δεν θα κάνουν ούτε βήμα πίσω μέχρι την Απελευθέρωση της κατεχόμενης γης μας.