Παρουσία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στις επίσημες εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, όπου τίμησε με κάθε λαμπρότητα την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας του 1821.

Στην Λευκωσία και πιο συγκεκριμένα στην επίσημη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, τελέστηκε φέτος στον νέο Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα, παρευρέθηκε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Γεάδης Γεάδη.

Ενώ στην συνέχεια παρευρέθηκε στην Πρεσβεία της Ελλάδος και πιο συγκεκριμένα στην μαθητική παρέλαση της Λευκωσίας.

Στην παρέλαση της Κοκκινοτριμιθιάς, παρευρέθηκαν οι συναγωνιστές, Αντώνης Παπαγεωργίου (Παπαφονιάς) και Γιώργος Τσαγγάρης.

Στην Λεμεσό παρευρέθηκε ο Επαρχιακός του ΕΛΑΜ Πόλυς Ανωγυριάτης


Στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου το ΕΛΑΜ τίμησε την ελληνική επανάσταση και τον Ευαγγελισμό Της Θεοτόκου.

Στο Παραλίμνι κατέθεσε στεφάνι ο Βουλευτής  Αμμοχώστου, Λίνος Παπαγιάννης.

Στην Λάρνακα ο βουλευτής της Παράταξης μας Σωτήρης Ιωάννου και στα Λεύκαρα ο Επαρχιακός Λάρνακας Ανδρέας Καδής

Ο Λοΐζος Σάββα στην Αραδίππου και ο Μάριος Στυλιανού στην Δρομολαξιά

Στην Σωτήρα Αμμοχώστου ο Παναγιώτης Τοφινής.

Στο Λιοπέτρι ο Αντρέας Μιχάλη

Στο Αυγόρου ο Σπύρος Παπαγιάννης.

Στην Πάφο και πιο συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Μητρόπολη Πάφου, την Παράταξή μας εκπροσώπησε ο εκ των αντιπροέδρων του ΕΛΑΜ, Μιχαλάκης Μιχαήλ.

Τέλος, αργά χθες το βράδυ ο Βουλευτής Αμμοχώστου του ΕΛΑΜ, Λίνος Παπαγιάννης, παρευρέθηκε στην εκδήλωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου που πραγματοποιήθηκε στην Αγία Νάπα.

Ο αγώνας συνεχίζεται καθημερινά για να φέρουμε την πολυπόθητη λευτερία στην ιδιαίτερη μας Πατρίδα, την Κύπρο. Εως ότου επιστρέψουμε απελευθερωτές στην κατεχόμενη πατρώα μας γη, που κρατά σκλάβα ο βάρβαρος Αττίλας από το 1974.

Το ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, δεν έχει ξεχαστεί…