Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) παρευρέθηκε την Κυριακή 13/10 στη 39η Αντικατοχική Πορεία Μόρφου, αλλά και στο μνημόσυνο πεσόντων και στη δέηση για ανεύρεση των αγνοουμένων που πραγματοποίησε ο κατεχόμενος Δήμος Μόρφου στα πλαίσια των αντικατοχικών εκδηλώσεων «Μέρες Μνήμες Μόρφου».

Μετά το μνημόσυνο που τέλεσε ο Μητροπολίτης Μόρφου στην εκκλησία του Αγίου Αυξιβίου στον Αστρομερίτη, αφίχθηκε φλόγα από τον Τύμβο της Μακεδονίτισσας στο Πολιτιστικό Κέντρο Αστρομερίτη, ενώ ακολούθησε πορεία προς το Μνημείο Πεσόντων και αγνοουμένων, στο οδόφραγμα του Αστρομερίτη, όπου εκ μέρους του Προέδρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) κατέθεσε στεφάνι ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Γεάδης Γεάδη.

Στη συνέχεια επιδόθηκε ψήφισμα στους άνδρες των Ηνωμένων Εθνών, αξιώνοντας την Απελευθέρωση της Μόρφου και την επιστροφή όλων των προσφύγων στις πατρογονικές τους εστίες.

 

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεάδης Γεάδη με τον Θεόδωρο Αναστασόπουλο, που ως ΕΛΔΥΚάριος πολέμησε τις πάνοπλες ορδές του Αττίλα