Αντιπροσωπείες του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) παρευρέθηκαν την Κυριακή 24/10 στα Εθνικά Μνημόσυνα των κοινοτήτων της Επαρχίας Λεμεσού Πάχνας και Πισσουρίου αντίστοιχα, τιμώντας όσους ηρωικά αγωνίστηκαν για τα ιδανικά του Ελληνισμού τον περασμένο αιώνα.

Στην ηρωική Πάχνα, τιμήθηκαν οι Παχνιώτες εθελοντές που έσπευσαν να πολεμήσουν στους Βαλκανικούς Πολέμους, στον Α’ Παγκόσμιο και στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπρόεδρο της Παράταξης μας Βαγγέλη Τσαγγαρίδη, το μέλος του Προεδρικού Συμβουλίου Μάριο Χαραλάμπους, τον Δημοτικό Σύμβουλο Λεμεσού Φοίβο Αλκιβιάδη, μέλη και στελέχη του Ε.ΛΑ.Μ. Εκ μέρους του Προέδρου του Ε.ΛΑ.Μ Χρίστου Χρίστου στεφάνι κατέθεσε ο κ. Βαγγέλης Τσαγγαρίδης ενώ στεφάνι κατέθεσε κι ο Δημοτικός Σύμβουλος Λεμεσού Φοίβος Αλκιβιάδης. Εκ μέρους του Ε.ΛΑ.Μ Πάχνας κατέθεσε στεφάνι ο συναγωνιστής Χριστόφορος Αναξαγόρου.

Στο Πισσούρι, όπου πραγματοποιήθηκε το Εθνικό Μνημόσυνο των φυλακισθέντων Πισσουριωτών κατά τα Οκτωβριανά του 1931, στεφάνι εκ μέρους του Προέδρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) κατέθεσε ο Επαρχιακός Λεμεσού Πόλυς Ανωγυριάτης.

Τιμή και δόξα στους ήρωες της Κύπρου!