Παράνομη επίσκεψη στο κατοχικό μόρφωμα του Αττίλα πραγματοποιεί ο Τούρκος Υπουργός Ευρωπαϊκής Ένωσης, Βολκάν Μποζκίρ, προκειμένου να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό αλλά και την επιρροή στην ενταξιακή πορεία της Τουρκίας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο Βολκάν Μποζκίρ αναμένεται να έχει συναντήσεις με τον κατοχικό ηγέτη, Ντερβίς Έρογλου, την λεγόμενη “πρόεδρο” της ψευδοβουλής, Σιμπέλ Σιμπέρ και τον λεγόμενο “πρωθυπουργό”, Οζκάν Γιοργκατζίογλου.

Επίσης, θα επισκεφθεί, μαζί με το λεγόμενο “υπουργό” εξωτερικών, Οζντίλ Ναμί, το οδόφραγμα στην οδό Λήδρας. Ακόμη, θα συναντηθεί με μέλη του τουρκο”κυπριακού” εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου. 

Ο Τούρκος Υπουργός Ευρωπαϊκής Ένωσης, έπειτα από συνάντηση, που είχε με τον λεγόμενο “πρέσβη” του ψευδοκράτους στην Άγκυρα, Φαζίλ Κορκούτ, δήλωσε ότι αναμένει με ανυπομονησία την επίσκεψη του στα κατεχόμενα, προσθέτοντας ότι θα επιστρέψει με θετικά αποτελέσματα.

Όπως επισήμανε, κατά την επίσκεψη του στα κατεχόμενα, θα γίνει ανταλλαγή απόψεων και θα καθοριστεί η στρατηγική, που θα ακολουθήσει η τουρκική πλευρά την επόμενη περίοδο.

Ο Νίκος Ανανστασιάδης και οι λοιποί πολικάντηδες μας με την μειοδοτική στάση που εμμένουν να διατηρούν, το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να παρακολουθούν αμέτοχοι, τα όσα εξελίσσονται εις βάρος της πατρίδας μας.

Την ίδια ώρα η αδιάλλακτη Τουρκία, θέτει τους όρους και προϋποθέσεις καθορίζοντας τη συνέχεια στο Κυπριακό, για το οποίο η ίδια φέρει ακέραια την ευθύνη, αλλά όπως καταδεικνύεται δεν της έχει πιστωθεί στο ελάχιστο, κάποιο, μερίδιο ευθύνης από οποιονδήποτε.