Το Σάββατο 11/5, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) παρέδωσε πυροσβεστικά συστήματα στις κοινότητες Στατός – Άγιος Φώτιος και Κανναβιού, στη παρουσία του Αναπληρωτή Προέδρου Πέτρου Κουντουρέσιη, του Α’ Αντιπροέδρου και υποψήφιου ευρωβουλευτή Μάριου Βασιλείου, του Β’ Αντιπροέδρου Μιχάλη Μιχαήλ και άλλων στελεχών του Κινήματος.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, πιστό στην προεκλογική του δέσμευση ότι χρήματα της κομματικής χορηγίας θα διατίθενται προς όφελος του Λαού, αγόρασε ακόμη δύο πυροσβεστικά συστήματα τα οποία παραχώρησε στις κοινότητες Στατού – Αγίου Φωτίου και Κανναβιού, που βρίσκονται σε μια πολύ ευάλωτη για πυρκαγιές περιοχή. Με την κίνηση αυτή, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα βοηθά στα μέγιστα στην πρόληψη και καταστολή των πυρκαγιών, κάτι που θα έπρεπε να έχει πράξει η κυβέρνηση, που σφυρίζει αδιάφορα.

Όπως τόνισαν οι συναγωνιστές, ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν σε ολόκληρη την Κύπρο είτε πριν, είτε μετά τις εκλογές. Άλλωστε το ΕΛΑΜ, όλα αυτά τα χρόνια απέδειξε σε όλους πως η δράση του δεν είναι προεκλογική!