Με την παρουσία πολλών δεκάδων κατοίκων της κοινότητας Πισσουρίου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία η προεκλογική συγκέντρωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) την Τρίτη 29/3/2016. Το κλίμα στον κόσμο ήταν θερμό και πανηγυρικό, δείγμα της τεράστιας αποδοχής που έχουν οι θέσεις του Ε.ΛΑ.Μ. στην μεγαλύτερη μάζα του λαού.

Την παρουσία τους στην συγκέντρωση έδωσαν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές Λεμεσού, Μάριος Χαραλάμπους, Χάρης Νικολάου, Κωστάκης Βασιλειάδης, Άντρος Αντρέου, όπου απεύθυναν ένα σύντομο χαιρετισμό.

Κεντρικοί ομιλητές ο Επαρχιακός Λεμεσού και υποψήφιος βουλευτής Λεμεσού Στέλιος Νεάρχου και ο υποψήφιος βουλευτής Πάφου Μιχαλάκης Μιχαήλ. Αφού ανέδειξαν τις θέσεις του Ε.ΛΑ.Μ. σε όλα τα κρίσιμα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα τόνισαν πως η επιλογή του ΕΛΑΜ στις 22 Μαΐου αποτελεί μονόδρομο για την Εθνική μας επιβίωση.

Με το πέρας των ομιλιών, ο μικρός Παναγιώτης επιφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη στους υποψήφιους βουλευτές του κινήματος, απαγγέλοντας ένα συγκινητικό ποίημα για τις πολιτικές εξελίξεις στην Κύπρο, λέγοντας πως το Ε.ΛΑ.Μ. αποτελεί την μοναδική Εθνική επιλογή.

Στο Πισσούρι έχει στηθεί ακόμη ένα Εθνικιστικό προπύργιο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ενώ θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι με ανοιχτές προεκλογικές συγκεντρώσεις σε κάθε κοινότητα σε ολόκληρη την Κύπρο. Ο στόχος ένας και αδιαπραγμάτευτος, η είσοδος των Ελλήνων Εθνικιστών στην βουλή.

 

 

 

kosmos 1 e3630

kosmos 2 eb68c