Από τα Εθνικά συνθήματα του τύπου «Η Κύπρος είναι Ελληνική», «την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω», με τα οποία κατάφερε να δημιουργήσει κομματικό στρατό αλλά και να γαντζωθεί στην εξουσία, ο Νίκος Ανανστασιάδης και το γιαλαντζί πατριωτικό κόμμα του ΔΗΣΥ, έφθασε στο σημερινό σημείο να δηλώνει με στόμφο ότι «η Κυπριακή Δημοκρατία δεν είναι Ελληνοκυπριακή Δημοκρατία».

Μετά έχουν και παράπονο οι επαγγελματίες πατριώτες του Δημοκρατικού Συναγερμού, όταν στα Εθνικά μνημόσυνα σύσσωμος ο λαός τους αποπαίρνει με γιουχαΐσματα, αποδοκιμασίες και έχουν τα μούτρα να ζητούν και τα ρέστα. Όπως έγινε άλλωστε και στο ετήσιο μνημόσυνο Ισαάκ – Σολωμού, όπου προσπάθησαν να μετριάσουν την συνολική κατακραυγή, ρίχνοντας τα μεμονωμένα στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δηλώνει ευθαρσώς ότι θα σταθεί θεματοφύλακας των Εθνικών ιδανικών, αξιών και παρακαταθήκων της Ελληνικής μας Ιστορίας, ανάχωμα στις μειοδοτικές πολιτικές που ξεκάθαρο στόχο έχουν τον αφελληνισμό της Ελληνικής αυτής Μεγαλονήσου.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι αν ο Δημοκρατικός Συναγερμός σήμερα αποφάσισε να ξεπουλήσει πατρίδα, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τονίζει ότι «την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσει», γιατί οι Έλληνες Εθνικιστές ότι λένε το εννοούν.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)