Μεγάλη διανομή τροφίμων αρχίζει στις 8 Απριλίου το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) και θα ολοκληρωθεί σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου ενόψει Πάσχα!

Στόχος μας και ιερό μας καθήκον όπως κάθε χρόνο, να στηριχθούν χιλιάδες οικογένειες συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Μικροί και μεγάλοι, μέλη, φίλοι και εθελοντές της Παράταξης μας, εργάζονται για να συλλέξουν μεθοδικά όλα όσα χρειάζεται μια οικογένεια για το Πασχαλινό τραπέζι!

Τα Πακέτα Αγάπης του ΕΛΑΜ περιλαμβάνουν κρέας, αυγά, φρούτα, πατάτες, ζυμαρικά, αλεύρι, ψωμί και άλλα πολλά προϊόντα, μέρος των οποίων είναι  αγορασμένα από χρήματα της κρατικής χρηματοδότησης του ΕΛΑΜ ως κοινοβουλευτικό κόμμα.

Όπως πάντα το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, μακριά από οποιεσδήποτε πολιτικές σκοπιμότητες, χωρίς να κοιτά την πολιτική ταυτότητα των συμπολιτών μας, βρίσκεται δίπλα σε ΟΛΟΥΣ όσους το χρειάζονται.

Τα τρόφιμα δίνονται σε οικογένειες και άτομα που κατόπιν έρευνας μας, έχουν πραγματική οικονομική ανάγκη. 

Η διανομή τροφίμων έχει ως ακολούθως:

Λευκωσία:

8 Απριλίου, 10:00 – 13:00 στα κεντρικά γραφεία του ΕΛΑΜ, οδός Νάξου 2, δίπλα στον χώρο στάθμευσης.

Λεμεσός:

Μεγάλη Παρασκευή, ώρα: 11:00, μπροστά από το Λανίτειο Γυμνάσιο στην οδό Μακαρίου στον χώρο του Μνημείου Μαθητιώσας Νεολαίας (υπάρχει χώρος στάθμευσης πίσω από το Μνημείο, μέσα στο σχολείο – νότια είσοδος).

Λάρνακα:

8 Απριλίου, ώρα: 10:00, στα επαρχιακά γραφεία ΕΛΑΜ Λάρνακας, οδός Γρηγόρη Αυξεντίου 28

Πάφος:

Μεγάλο Σάββατο, ώρα: 10:00, στα επαρχιακά γραφεία ΕΛΑΜ Πάφου, οδός Νίκου Νικολαΐδη 1, δίπλα από τα δικαστήρια

Ελεύθερη Αμμόχωστος:

Από 12 Απριλίου μέχρι και την επόμενη εβδομάδα θα γίνεται διανομή τροφίμων στα σπίτια άπορων οικογενειών.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση να φτάσουμε!