Μεγάλη διανομή τροφίμων αρχίζει αύριο το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) και θα ολοκληρωθεί σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου!

Στόχος μας και ιερό μας καθήκον να στηριχθούν χιλιάδες οικογένειες συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Μικροί και μεγάλοι, μέλη, φίλοι και εθελοντές της Παράταξης μας, εργάστηκαν για να συλλέξουν μεθοδικά όλα όσα χρειάζεται μια οικογένεια για το γιορτινό τραπέζι και φέτος.

Τα Πακέτα Αγάπης του ΕΛΑΜ περιλαμβάνουν κρέας, αυγά, φρούτα, πατάτες, ζυμαρικά, αλεύρι, ψωμί και πολλά άλλα, μέρος των οποίων είναι αγορασμένα από χρήματα της κρατικής χρηματοδότησης του ΕΛΑΜ.

Όπως πάντα το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, μακριά από οποιεσδήποτε πολιτικές σκοπιμότητες, χωρίς να κοιτάζει την πολιτική ταυτότητα των συμπολιτών μας, βρίσκεται δίπλα σε ΟΛΟΥΣ όσους το χρειάζονται.

Τέτοιες Άγιες μέρες, κανένα γιορτινό τραπέζι δεν πρέπει να είναι άδειο και να μην μείνει καμία οικογένεια χωρίς να έχει τουλάχιστον τα απαραίτητα υλικά αγαθά.

Η διανομή τροφίμων έχει ως ακολούθως:

Λευκωσία:

17 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι κάτω από τον χώρο των κεντρικών γραφείων του ΕΛΑΜ, οδός Νάξου 2

Λάρνακα:

17 Δεκεμβρίου, από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι κάτω από τον χώρο των γραφείων του ΕΛΑΜ Λάρνακας, οδός Γρηγόρη Αυξεντίου 28, πολυκατοικία Ακρόπολης. Η διανομή τροφίμων θα συνεχιστεί αργότερα με παραδόσεις σε σπίτια ατόμων που δεν μπορούν να μετακινηθούν.

Ελεύθερη Αμμόχωστος:

Από 19 μέχρι 24 Δεκεμβρίου θα γίνεται διανομή τροφίμων σε σπίτια άπορων οικογενειών.

Λεμεσός:

24 Δεκεμβρίου, από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι,  μπροστά από το Λανίτειο Γυμνάσιο στην οδό Μακαρίου στον χώρο του Μνημείου Μαθητιώσας Νεολαίας (υπάρχει χώρος στάθμευσης πίσω από το Μνημείο, μέσα στο σχολείο – νότια είσοδος).

Πάφος:

24 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι κάτω από τον χώρο των γραφείων του ΕΛΑΜ Πάφου, οδός Νικολάου Νικολαΐδη αρ.1 (δίπλα από δικαστήρια).

Η διανομή τροφίμων δίνεται σε άτομα που αποδεδειγμένα είναι άπορα – έχει προηγηθεί ο απαραίτητος έλεγχος. 

Χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος 2023!