Μεγάλη διανομή τροφίμων αρχίζει αυτή την εβδομάδα (Μεγάλη εβδομάδα), το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) και θα ολοκληρωθεί σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου!

Στόχος μας και ιερό μας καθήκον να στηριχθούν χιλιάδες οικογένειες συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Μικροί και μεγάλοι, μέλη, φίλοι και εθελοντές της Παράταξης μας, εργάστηκαν για να συλλέξουν μεθοδικά όλα όσα χρειάζεται μια οικογένεια για το Πασχαλινό τραπέζι.

Τα Πακέτα Αγάπης του ΕΛΑΜ περιλαμβάνουν κρέας, αυγά, φρούτα, πατάτες, ζυμαρικά, αλεύρι, ψωμί και άλλα πολλά προϊόντα, μέρος των οποίων είναι  αγορασμένα από χρήματα της κρατικής χρηματοδότησης του ΕΛΑΜ.

Όπως πάντα το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, μακριά από οποιεσδήποτε πολιτικές σκοπιμότητες, χωρίς να κοιτά την πολιτική ταυτότητα των συμπολιτών μας, βρίσκεται δίπλα σε ΟΛΟΥΣ όσους το χρειάζονται.

Τέτοιες Άγιες μέρες, κανένα γιορτινό τραπέζι δεν πρέπει να είναι άδειο και να μην μείνει καμία οικογένεια χωρίς να έχει τουλάχιστον τα απαραίτητα υλικά αγαθά.

Η διανομή τροφίμων έχει ως ακολούθως:

Λευκωσία:

Μεγάλη Παρασκευή, ώρα: 13:00, στα κεντρικά γραφεία ΕΛΑΜ, οδός Νάξου 2

Λεμεσός:

Μεγάλη Παρασκευή, ώρα: 11:00, μπροστά από το Λανίτειο Γυμνάσιο στην οδό Μακαρίου στον χώρο του Μνημείου Μαθητιώσας Νεολαίας (υπάρχει χώρος στάθμευσης πίσω από το Μνημείο, μέσα στο σχολείο – νότια είσοδος).

Λάρνακα:

Μεγάλη Παρασκευή, ώρα: 11:00, στα επαρχιακά γραφεία ΕΛΑΜ Λάρνακας, οδός Γρηγόρη Αυξεντίου 28

Πάφος:

Μεγάλο Σάββατο, ώρα: 10:00, στα επαρχιακά γραφεία ΕΛΑΜ Πάφου, οδός Νίκου Νικολαΐδη 1

Ελεύθερη Αμμόχωστος:

Από Μεγάλη Τρίτη (αύριο) μέχρι και την επόμενη εβδομάδα θα γίνεται διανομή τροφίμων σε σπίτια άπορων οικογενειών.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση να φτάσουμε!