Η «εξέγερση» των αλλοδαπών στο Κέντρο Πουρνάρα στην Κοκκινοτριμιθιά, που συνοδεύτηκε από  βίαια επεισόδια,  βανδαλισμούς, καταστρέφοντας πάγκους και χημικές τουαλέτες, ενώ δεν δίστασαν για ακόμα μια φορά να επιτεθούν και κατά των αστυνομικών που έσπευσαν να επιβάλουν την τάξη, δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη, ούτε ατιμώρητη.

Εαν δεν ληφθούν άμεσα αποτρεπτικά και κατασταλτικά μέτρα, είναι πασιφανές ότι θα ζήσουμε φαινόμενα που είδαμε στα Κέντρα Φιλοξενίας της Ελλάδας με εξεγέρσεις, πυρπολισμούς και συμπλοκές.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δυστυχώς δεν είχε εισακουστεί με αποτέλεσμα να βιώνουμε ξανά τα ίδια επεισόδια. Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου επαναλαμβάνοντας τις θέσεις μας, ζητώντας την άμεση απέλαση όλων των ταραξιών αλλοδαπών που εμπλέκονταν στα επεισόδια, με ταυτόχρονη αποκοπή χρημάτων από τα επιδόματα που λαμβάνουν, για να αποκατασταθούν οι ζημιές που έχουν προκαλέσει.

Αποτελεί πάγια μας θέση, όταν δεν σέβονται το κράτος που τους φιλοξενεί, τότε ούτε και το κράτος θα πρέπει να τους σεβαστεί!

Κλείνοντας, δεν μπορούμε να μην καταγγείλουμε και την επιλεκτική ευαισθησία που χαρακτηρίζει όλα τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, αφού κανένα δεν καταδίκασε τα επεισόδια που προκάλεσαν οι αλλοδαποί που διέλυσαν το κέντρο υποδοχής και την ρατσιστική επίθεση κατά των αστυνομικών, ενώ όταν συλληφθούν λαθρομετανάστες είναι γνωστή η ευαισθησία που επιδεικνύουν.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)