Το ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα βρίσκεται σε ραγδαία άνοδο και άρχισε να μετρά αντίστροφα για την είσοδό του στην επερχόμενη Βουλή των αντιπροσώπων (αν θα παραμείνει αυτό το όνομα και δεν μετατραπεί σε βουλή του ΔΗΣΑΚΕΛ), είναι κάτι περισσότερο από εμφανέστατο.

Άλλωστε δεν μπορεί να εξηγηθεί και ο πανικός που έχει κυριεύσει το κατεστημένο, που ανήγαγε σε μείζον ζήτημα την αύξηση του εκλογικού ορίου, άρον – άρον, για να προλάβει τις εκλογές.

Οι διάφορες κάλπικες δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν το Κίνημά μας, είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι προσπαθούν να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη, ενώ οι διάφοροι εντολοδόχοι που έχουν πάρει σβάρνα όλα τα κανάλια και τους καφενέδες, προσπαθούν να φορτώσουν σημεία και τέρατα στην πλάτη του Κινήματός μας, ξέρουν πολύ καλά την ορμή του Εθνικιστικού χείμαρρου που παραμονεύει απειλητικά να τους πνίξει όλους και προσπαθούν με κάθε μέσο να τον ανακόψουν. Μάταια όμως, αφού ο λαός άρχισε να αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει με το σάπιο πολιτικό σύστημα και είναι έτοιμος να τους τιμωρήσει και να αλλάξει πορεία πλεύσης, επιλέγοντας άτομα με καθαρά χέρια.

Τελευταία απόδειξη για την τεράστια δυναμική που απέκτησε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), είναι το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της αριστερής φυλλάδας “Γνώμης” με τίτλο “ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ – Άλωση εθνικοφρόνων σωματείων από το ΕΛΑΜ – Φόβος και τρόμος στον ΔΗΣΥ. Καθηλωμένα τα ποσοστά του και βάζει ξανά τις φουστανέλες σε μια προσπάθεια ν’ ανακόψει φυγόκεντρες τάσεις προς τους εθνικιστές – ακροδεξιούς” και με υπότιτλο ακολουθεί “Αβέρωφ Νεοφύτου και Προεδρικό με διχαστικές αποφάσεις και ενέργειες ποντάρουν στον κομματικό πατριωτισμό”.

Όταν το παραδέχονται μέχρι και αυτοί τότε δε χωράει η οποιαδήποτε αμφισβήτηση.

Έρχεται η ώρα που θα πρέπει οι βο(υ)λευτές να λογοδοτήσουν για τα όσα ζούσαμε όλα αυτά τα χρόνια … Η ώρα έφτασε που θα ακουστεί στα βουλευτικά έδρανα μια ατόφια Εθνική φωνή …