Σύμφωνα με τους επιδημιολόγους και πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο κ. Λεόντιος Κωστρίκης, πρέπει να γίνουν τουριστικές συμφωνίες με χώρες που βρίσκονται στην ίδια επιδημιολογική κατάσταση με την Κύπρο, όπως η Ελλάδα, «ώστε να δημιουργήσουμε το λεγόμενο Safe Tourism». (Δείτε σχετικό βίντεο πιο κάτω)

Οι πιο πάνω εισηγήσεις, έρχονται σε πλήρη συνάφεια με την πρόταση που ΜΟΝΟ το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εισηγήθηκε, για δημιουργία «ενιαίου εσωτερικού τουριστικού χώρου» μεταξύ της Ελλάδας και της Κύπρου!  Επιπλέον, αξίζει να σημειώσουμε ότι μια πτυχή της πρότασής μας που αφορά απάλειψη των φόρων για πτήσεις μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, χρονολογείται από το 2017(!), άλλα αρχικά όλα τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα την είχαν απορρίψει!

Τελικά οι επιδημιολόγοι και όχι μόνο, αποδεικνύουν ότι η πρόταση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) ήταν απόλυτα ορθή και εμπεριστατωμένη!

Δηλώσεις ΜΜΕ

Γεάδης Γεάδη
Εκπρόσωπος Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Απόσπασμα από τις δηλώσεις του κ. Λεώντιου Κωστρίκη, στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο του Σίγμα:

Δελτίο τύπου από τις 23/04/2020, όπου το Κίνημά μας κατέθεσε πρώτο την εισήγηση για δημιουργία “ενιαίου εσωτερικού τουριστικού χώρου” μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου:

Ελλάδα και Κύπρος, ενιαίος εσωτερικός τουριστικός χώρος

Ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Χρίστος Χρίστου, στην πρωινή “Πρωτοσέλιδο” του Σίγμα (24/04/2020), κάνει αναφορά στην εισήγηση που κατέθεσε το Κίνημά μας (Δείτε στο 3:26).