Στα κατάμεστα Πολιτικά Γραφεία της Ε.Ο. Λεμεσού του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Επαρχιακό Λεμεσού Γιώργο Νικολάου, για την ζωή και το έργο του Άξιου Τέκνου της Πατρίδος, Στρατηγού Γεωργίου Γρίβα Διγενή, ο οποίος ηγήθηκε του αγώνα των Ελλήνων της Κύπρου για αποτίναξη του Βρετανικού ζυγού και ένωση με την μάνα Ελλάδα.

Εν συνεχεία, ο συναγωνιστής Κωστάκης Βασιλειάδης, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό του Κινήματος από το 2008, διηγήθηκε στους παρευρισκόμενους τις προσωπικές του εμπειρίες από τον Αρχηγό της ΕΟΚΑ, ενώ κάλεσε άπαντες να παραμείνουν στο πλευρό του ΕΛΑΜ, το οποίο συνεχίζει τον αγώνα για μια Κύπρο Ελεύθερη και Ελληνική.

Τέλος, στο βήμα ανέβηκε ο Οργανωτικός Λεμεσού Πέτρος Αυγουστή, ο οποίος μίλησε για τη τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, τονίζοντας ότι φωνές εκ των έσω, που προωθούν τις επιδιώξεις της Άγκυρας για αγωγό Φυσικού Αερίου μέσω Τουρκίας είναι Εθνικά επικίνδυνες. Παράλληλα, κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους την ερχόμενη Κυριακή, 26/1, στο Εθνικό Μνημόσυνο του Αρχηγού της ΕΟΚΑ.