Σε πείσμα των καιρών, παραμένουμε πιστοί στην Ιδέα μας και σε όσα ιερά αυτή πρεσβεύει. Σε έναν κόσμο καθολικής παρακμής και προδοσίας, συνεχίζουμε την ανάβαση του δύσβατου δρόμου που συνειδητά επιλέξαμε, υπηρετώντας τα ιδανικά και τις αξίες μας, που δεν διαπραγματευόμαστε με κανέναν και για τίποτε.

Προχωράμε μόνο μπροστά, σεβόμενοι την ιερή φυλετική μας προέλευση, χωρίς να αποκλίνουμε στιγμή από τον σκοπό που κληθήκαμε να υπερασπιστούμε και να φέρουμε εις πέρας στον κόσμο τούτο. Ενάντια στην σκλαβιά και στην δουλοπρέπεια των πολλών, που εξευτελίζουν την ύπαρξη τους στο βωμό του ψεύδους, του χρήματος και κάθε εφήμερης εξουσίας, εμείς ακολουθούμε πιστά το πεπρωμένο μας.

Όλοι μοιάζουν με ιδανικούς αυτόχειρες ενός πολιτισμού ξεπεσμένου και εκφυλισμένου, που κάθε μέρα δηλώνει την νοσηρότητα του σε κάθε του έκφανση. Μα εμείς παραμένουμε αγνοί, με την φλόγα στην καρδιά μας να καίει ασίγαστη. Αρνούμαστε αυτό τον συμβιβασμό και την αλλοτρίωση. Αρνούμαστε την εθελούσια καταστροφή του Ανθρώπου, που κάποιοι απεργάζονται σε σκοτεινά υπόγεια. Παραμένουμε Πιστοί, μα πάνω από όλα Ζωντανοί και Ελεύθεροι, ενάντια στην αδυσώπητη λύσσα με την οποία μας επιτίθενται οι εχθροί.

Εκεί που η αξιοπρέπεια συνθλίβεται και κατακερματίζεται καθημερινά, στεκόμαστε εμείς όρθιοι επάνω στα ερείπια που έσπειραν. Αμετανόητοι, αποφασισμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ, έτοιμοι για μια ακόμη μεγάλη μάχη. Και έτσι συνεχίζουμε, εν μέσω μυριάδων καταιγίδων, ίσως λίγοι, μα σίγουρα ικανοί. Περήφανοι και ανυποχώρητοι, καθώς η ώρα που θα τρανταχτούν οι αιθέρες από τον κρότο της δικαίωσης δεν θα αργήσει.

Προχωρούμε με τόλμη και θάρρος, υπερασπιζόμενοι την αλήθεια και την δικαιοσύνη. Προσηλωμένοι στον σκοπό μας, στην αποκατάσταση της τάξης και της ισορροπίας, μα και στην τιμωρία όσων μας αδίκησαν, μας λοιδόρησαν και μας υποτίμησαν. Μια τιμωρία που θα έρθει αναπόφευκτα με την βροντερή μας δικαίωση. Αγέρωχοι και σκληροί. Αλύγιστοι, παρά τις κακουχίες και τα εμπόδια. Καθαροί και αμόλυντοι από την σήψη της σύγχρονης χαοτικής νοοτροπίας.

Για ακόμη μια φορά εισερχόμαστε πειθαρχημένοι στο πεδίο των μαχών, με έναν Ήλιο λαμπερό και εκθαμβωτικό να ευλογεί των Αγώνα μας. Δεν έχουμε να διαπραγματευτούμε τίποτα, αλλά ούτε και να προσαρμόσουμε στα μάτια των μικρών και των ασήμαντων, που τόσο πολύ μας φθόνησαν και μας μίσησαν για το μεγαλείο της ιδέας μας και την αγνότητα της ψυχής μας. Περιμέναμε πολύ, με υπομονή και σύνεση, παρατηρώντας προσεκτικά το μένος και την μικροψυχία όσων επιβουλεύονταν τον αφανισμό μας.

Ένα θέατρο σκιών εκτυλίσσεται ενώπιον μας εδώ και καιρό… Μια στημένη, κακοπαιγμένη παράσταση… Μα τώρα ήρθε η στιγμή να κάνουμε και εμείς την κίνηση μας, χαράσσοντας ανεξίτηλα το κορμί της ιστορίας. Αυτές οι σκιές ήρθε η στιγμή να διαλυθούν μια για πάντα, καθώς υπάρχει ένας αδιαμφισβήτητος κανόνας…

Είναι νομοτελειακά προδιαγεγραμμένο, το πιο βαθύ σκοτάδι να διαλύεται από τις χρυσές αχτίδες ενός Ανίκητου Ήλιου!

Αντεπίθεση