Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), αποδεικνύει πως στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των άπορων συμπατριωτών μας. Από την πρώτη στιγμή οι βουλευτές του Εθνικιστικού Κινήματος κατέθεσαν πρόταση, όπου ο 13ος μισθός των βουλευτών θα δινόταν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Το κλεπτοκρατικό κομματικό σύστημα δεν επέτρεψε την συγκεκριμένη πρόταση να πάει για ψήφιση στην βουλή. Για τον λόγο αυτό, οι Έλληνες Εθνικιστές βουλευτές διαθέτουν ολόκληρο τον 13ο μισθό τους σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης.

Σας παραθέτουμε πιο κάτω αυτούσια την αναφορά που κάνει η ιστοσελίδα www.newsbomb.com.cy για το συγκεκριμένο θέμα:

Οι δύο βουλευτές του ΕΛΑΜ διέθεσαν τον 13ο τους μισθό ώστε να διανέμουν τρόφιμα σε άπορους πολίτες σε ολόκληρη την Κύπρο.

Σε διανομή τροφίμων προχωρούν τα μέλη του ΕΛΑΜ καθώς, οι δύο βουλευτές του, Χρίστος Χρίστου και Λίνος Γεωργίου Παπαγιάννης, διέθεσαν τον 13ο τους μισθό προς άπορους συμπολίτες μας.

Όπως αναφέρει ο κ. Παπαγιάννης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο 13ος και ένα μεγάλο κομμάτι του μισθού τους αλλά και της κομματικής χορηγίας θα πάει σε δυσπραγούντες συμπατριώτες μας, συνεχίζοντας τη διανομή τροφίμων σε ολόκληρη την Κύπρο.

Δείτε την ανάρτηση:

elam