Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τα επεισόδια που προκάλεσαν στην θέα της Ελληνικής σημαίας τα μέλη της δικοινοτικής ομάδας «Unite Cyprus».

Το μένος και το μίσος τους ήταν τόσο μεγάλο, αφού τα μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και Τουρκοκύπριοι, δεν δίστασαν να προπηλακίσουν τον εκλεγμένο από τους Αμμοχωστιανούς Βουλευτή του Κινήματός μας, Λίνο Παπαγιάννη.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη οργάνωση, έφτασε στο σημείο να καπηλευτεί την ανοικτή διαμαρτυρία για την Αμμόχωστο, να προσπαθήσει να επιβάλει τις θέσεις της στους συγκεντρωμένους και να επιτεθεί σε όποιο διαφωνούσε με αυτές.

Παρ’ όλα αυτά, τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) παρέμειναν στον χώρο της εκδήλωσης ειρηνικά, μέχρι το τέλος, με τις Ελληνικές σημαίες να κυματίζουν αγέρωχα, όπου μαζί με τους υπόλοιπους Αμμοχωστιανούς διατράνωσαν τη θέλησή για Απελευθέρωση και Επιστροφή όλων των προσφύγων στις πατρογονικές τους εστίες.

Το μήνυμα μας είναι ξεκάθαρο προς πάσα κατεύθυνση. Δεν θα υποστείλουμε την Ελληνική σημαία, δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα μας, μέχρι την τελική δικαίωση.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)