Η σκληρή διαπραγμάτευση πήγε διακοπές! Σόιμπλε προς Συριζαίους: Ξεχάστε την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ

O Βόλφγκανγκ Σόιμπλε με χθεσινή παρέμβασή του αύξησε την πίεση προς την συγκυβέρνηση των Σανέλ. Αυτή τη φορά, εξέφρασε την διαφωνία του σχετικά με την εξαγγελία της κυβέρνησης περί αύξησης του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ.

«Αν η Ελλάδα αυξήσει πάλι τον κατώτατο μισθό πάνω από το επίπεδο άλλων ευρωπαϊκών χωρών θα είναι δύσκολο να εξηγήσεις στους φορολογούμενους σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες ότι αυτό πρέπει να το χρηματοδοτήσεις εις βάρος του δικού σου προϋπολογισμού», είπε ο Σόιμπλε σε συνέντευξή του στην γερμανική τηλεόραση.

Οι γερμανοί συνεχίζουν την ωμή παρέμβαση στο εσωτερικό νομοθετικό έργο της χώρας μας ενώ παράλληλα οι Συριζαίοι προσπαθούν να απεγκλωβιστούν από τις προεκλογικές τους εξαγγελίες πριν τους προλάβουν οι ξένοι τοκογλύφοι. Ήδη ο υπουργός εργασίας Σκουρλέτης έχει δηλώσει πως η αύξηση του κατώτατου μισθού παγώνει ενώ σταδιακά θα υπάρξει κάποια αύξηση αφού πρώτα γίνουν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις. Τώρα όμως με την εντολή Σόιμπλε δεν θα γίνει ποτέ!  

Από την μέρα που πήραν την εξουσία και τα υπουργεία έχουν αρχίσει τις κωλοτούμπες για σημαντικά θέματα που αφορούν την δυσβάστακτη καθημερινότητα των Ελλήνων στα οποία βασίστηκαν προεκλογικά με σκοπό να υφαρπάξουν ψήφους πουλώντας ελπίδα στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό. Οι εκλογές όμως τελείωσαν και όπως καταλαβαίνετε μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

ΠΗΓΗ