Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δηλώνει ευθαρσώς ότι δεν θα ασχοληθεί ούτε θα σχολιάσει τις δήθεν εκλογές στο παράνομο αποσχιστικό μόρφωμα των κατεχομένων.

Ταυτόχρονα, με λύπη παρατηρούμε ότι διάφοροι ήταν αυτοί που έτρεφαν για πολλοστή φορά αυταπάτες, ανήμποροι να κατανοήσουν ότι έλεγχο στα κατεχόμενα κάνει η Τουρκία. Το μόνο διακύβευμα που υπήρχε ήταν για το πρόσωπο που θα διεκπεραίωνε τις εντολές της Άγκυρας, ως εκ τούτου όσα ακούγονται είναι μάταιοι ευσεβοποθισμοί.

Την ίδια στιγμή, όμως, καλούμε την Κυπριακή Δημοκρατία να επικεντρωθεί στα σοβαρά και σημαντικά ζητήματα, όπως είναι η τουρκική επεκτατική πολιτική.

Επιβάλλεται η Κυβέρνηση να συνταυτιστεί με το αίτημα της Ελλαδικής Κυβέρνησης προς την Ευρώπη, για επιβολή εμπάργκο όπλων στην Τουρκία.

Πρόταση την οποία, να υπενθυμίσουμε, έχει προ πολλού καταθέσει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ενώπιον του Εθνικού Συμβουλίου και πιο συγκεκριμένα από την πρώτη μέρα που εισέβαλαν τα τουρκικά πλοία στις κυπριακές θάλασσες, αλλά δυστυχώς για πολλοστή φορά επέλεξαν να ακολουθήσουν την εσφαλμένη οδό του κατευνασμού, παρακολουθώντας άπραγοι τις εξελίξεις.

*Δηλώσεις ΜΜΕ*

Γεάδης Γεάδη
Εκπρόσωπος Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)