Είναι γνωστό πως ο Ελληνισμός σε Ελλάδα και Κύπρο περιστοιχίζεται από λαούς βαρβάρους που εποφθαλμιούν τα Ελληνικά εδάφη ενώ ήδη κατέχουν πολλά από αυτά. Η πρωτοφανής αυτή κατάσταση επιβεβαιώνεται στις μέρες μας, όπου η Τουρκία προκαλεί σε Αιγαίο και Κύπρο, ενώ η Αλβανία καταπιέζει την Ελληνική μειονότητα στην Β. Ήπειρο και διεκδικεί την Ν. Ήπειρο. Ταυτόχρονα, το κρατίδιο των Σκοπίων, έχει πλαστογραφήσει την Ιστορία μας απαιτεί την ονομασία «Μακεδονία» και επιδιώκει την επέκταση των συνόρων του μέχρι τον Όλυμπο!

Στην Κύπρο ο πολεμικός στόλος των τούρκων έχει μπλοκάρει τις εργασίες της ΕΝΙ στον στόχο «Σουπιά», εμποδίζοντας μας να αντλήσουμε τον πλούτο που βρίσκεται στην κυπριακή ΑΟΖ. Οι τραγικά ανεπαρκείς «ηγέτες» του Ελληνισμού τονίζουν συνεχώς την «νούσιμη και νηφάλια» πολιτική που ακολουθούν, βαφτίζοντας έτσι την ανικανότητά τους να υπερασπιστούν την ακεραιότητα και ασφάλεια αυτών που τους ψήφισαν και τους έφεραν στην εξουσία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Οι προεδρικές εκλογές στην Κύπρο έδειξαν ότι αυτός ο λαός αρχίζει να διεκδικεί τα δίκαιά του και να ασπάζεται τις ιδέες και τις πρακτικές του ΕΛΑΜ. Το υψηλό ποσοστό του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου δεν ήταν ψήφος διαμαρτυρίας αλλά αποδοχή μεγάλης μερίδας του λαού της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδεολογίας. Ας μην διαμαρτύρονται λοιπόν οι αρσακειάδες του νεοφιλελευθερισμού, οι εραστές της δολοφονικής ιδεολογίας του κομμουνισμού και οι ανέραστες αντιφασίστριες για την άνοδο του Λαϊκού Εθνικισμού στην Κύπρο.

Κάποτε σε μια παλαιότερη εκδήλωση του Κινήματος κατά της λαθρομετανάστευσης, είχαμε πει πως όταν χιλιάδες συμπατριώτες μας πλαισιώσουν τις γραμμές του ΕΛΑΜ, τότε οι εχθροί του Έθνους θα αισθανθούν την δύναμη του Εθνικισμού. Τον προηγούμενο μήνα, σχεδόν 22.000 στήριξαν το ΕΛΑΜ και την υποψηφιότητα του Προέδρου και συναγωνιστή μας, Χρίστου Χρίστου.

Το σύνθημα «Ερχόμαστε και είμαστε χιλιάδες» αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα!

Στράτος Καρανικολάου
Στέλεχος ΕΛΑΜ