Συνεδρίασε σήμερα η Επιτροπή Δημογραφικού της Βουλής των Αντιπροσώπων, της οποίας προεδρεύει ο Βουλευτής Αμμοχώστου της Παράταξής μας, Λίνος Παπαγιάννης.

Κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν η δημογραφική πολιτική και πως το μεταναστευτικό την επηρεάζει.

Στην επιτροπή παρευρέθηκαν ο Υπουργός Εξωτερικών, ο Υπουργός Εσωτερικών, ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας, καθώς και εκπρόσωποι διαφόρων υπουργείων και άλλων αρμοδίων υπηρεσιών.

Στην μαραθώνια συνεδρίαση αναδειχθήκαν διάφορες πτυχές των προβλημάτων, ενώ ακούστηκαν πολλά μέτρα αντιμετώπισης.

Αυτό που διαφαίνεται πλέον ξεκάθαρα, είναι ότι μετά από εντονότατες πιέσεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), επιτέλους άρχισαν να λαμβάνονται μέτρα πάταξης του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου περίπου 5000 χιλιάδες άτομα θα απελαθούν.

Μετά το πέρας της επιτροπής ο Βουλευτής Αμμοχώστου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Λίνος Παπαγιάννης, προέβη σε δηλώσεις όπου μεταξύ άλλων ανέφερε, ότι μας ανησυχεί ιδιαιτέρως ο αριθμός των αιτητών ασύλου που έχει ξεπεράσει το 4%.

Παραθέτοντας αριθμούς, απέδειξε το μέγεθος του προβλήματος, τονίζοντας ότι η Παράταξή μας δυστυχώς επιβεβαιώνεται, καθώς έχει χρόνια που έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου. Η αδράνεια του κράτους όλα αυτά τα χρόνια, επέτρεψε στα διάφορα κυκλώματα να δρουν ελεύθερα, μεγιστοποιώντας το πρόβλημα.

Σε αυτό το κύκλωμα υπάρχουν και στελέχη πολιτικών κομμάτων, τα οποία μπορούν εύκολα να διαφανούν μέσα από τις δηλώσεις στήριξης των «μεταναστών».

Σε ερώτηση αν αναφέρεται στο ΑΚΕΛ απάντησε: «ναι και δεν είναι μόνο το ΑΚΕΛ».