Τεντώνουν το σχοινί με την κατεχόμενη πόλη της Αμμοχώστου οι Τούρκοι, καθώς συνεχίζουν να παίζουν με το θέμα των Βαρωσίων, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι όσο περισσότερο υποχωρούμε, τόσα περισσότερα απαιτεί η τουρκική πλευρά.

Να υπενθυμίσουμε μόνο, ότι δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες από τότε που αρκετοί πανηγύριζαν για την διάνοιξη του οδοφράγματος στο χώρο θυσίας των Ισαάκ και Σολωμού, που απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου. Σήμερα, όλοι αυτοί γίνονται δέκτες της «ευγνωμοσύνης» και των «ευχαριστιών» από τους κατακτητές, οι οποίοι εκμεταλλεύονται στο έπακρο την αφέλεια(;) και τον ενδοτισμό τους, σχεδιάζοντας να ανοίξουν το Βαρώσι, διαμηνύοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι είναι τουρκικό.

Δυστυχώς, αναγκαζόμαστε ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) να τονίσουμε για πολλοστή φορά ότι η Κυβέρνηση, καθώς και τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, πιάστηκαν κορόιδα, αφού με την πολιτική των ανοικτών οδοφραγμάτων εξυπηρετούν τις τουρκικές μεθοδεύσεις.

Οι Τούρκοι για να επιτύχουν τις επιδιώξεις τους, εκμεταλλεύονται την ελληνική υποχωρητικότητα, την οποία δεν μεταφράζουν ως «έξυπνη πολιτική», αλλά ως αδυναμία.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)