Επειδή δεν μας αρέσει η συνεχής άρνηση και ο μηδενισμός, αλλά αντίθετα με κριτική σκέψη επικροτούμε τις σωστές αποφάσεις, δηλώνουμε την ικανοποίηση μας για τα πλείστα εκ των μέτρων στήριξης των ατόμων που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές.

Έως ότου οι εξαγγελίες στήριξης μετατραπούν σε πράξεις, όπως έχει υποχρέωση το κράτος, ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας, αφού και στο παρελθόν γίναμε μάρτυρες εξαγγελιών που δεν ήταν οι αναμενόμενες.

Επιπλέον, ως Παράταξη αναμένουμε το συντομότερο δυνατόν αποφάσεις που αφορούν την περαιτέρω ενίσχυση των πτητικών μέσων πυρόσβεσης, ενίσχυση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, του Τμήματος δασών και των υπολοίπων υπηρεσιών που εμπλέκονται στο έργο κατάσβεσης πυρκαγιών.

Κλείνοντας οφείλουμε να συγχαρούμε για πολλοστή φορά τους πυροσβέστες, τους δασονόμους, την ΕΜΑΚ, την αστυνομία, την πολιτική άμυνα, τους στρατιώτες, όλες τις άλλες υπηρεσίες, καθώς και τους εθελοντές, μεταξύ αυτών και τα εκατοντάδες μέλη του Ε.ΛΑ.Μ., που έδιναν άνιση μάχη με την πύρινη λαίλαπα.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δηλώσεις ΜΜΕ: Γεάδης Γεάδη, Εκπρόσωπος Τύπου