Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Υποψηφίου Προέδρου για την Δημοκρατία, κ. Χρίστου Χρίστου και του Αρχιεπισκόπου Κύπρου, Γεώργιου.

Ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) ευχήθηκε στον Μακαριότατο καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει, μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Την ίδια στιγμή συζητήθηκε η πορεία του Κυπριακού και το τεράστιο πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης, εκφράζοντας τις έντονες ανησυχίες και προβληματισμούς μας.

Επιπλέον, δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν διάφορα καίρια προβλήματα που απασχολούν ευρύτερα την κοινωνία, όπως και θέματα της παιδείας.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, από την πλευρά μας θεωρούμε ότι η εκκλησία έχει μια ιστορική αποστολή: να διαφυλάξει την εθνική και θρησκευτική ταυτότητα της Πατρίδας μας.

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος της Κύπρου, ευχαρίστησε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) για την επίσκεψη, τονίζοντας και τις δικές του ανησυχίες αναφορικά με το Κυπριακό, το μεταναστευτικό καθώς και άλλες πτυχές της καθημερινότητας.

Όπως τονίστηκε, υπήρξε μια πολύ ωφέλιμη ανταλλαγή απόψεων εκατέρωθεν.