Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απαράδεκτη ανακοίνωση του ΑΚΕΛ που στοχοποιεί όσους πολίτες εύλογα απαιτούν να εφαρμοστεί μεταναστευτική πολιτική, χαρακτηρίζοντάς τους ως «ρατσιστές» και «ξενοφοβικούς».

Θα απαντήσουμε ευθέως σε όσους υπερασπίζονται και προωθούν την παρανόμια ότι δεν είναι ρατσισμός, ούτε ξενοφοβία, να προσπαθείς να υπερασπιστείς την οικογένεια σου, το σπίτι σου, την γειτονιά σου, το χωριό σου, την πόλη σου και εν κατακλείδι την ίδια σου την πατρίδα, από την ασυδοσία και την εγκληματικότητα των αλλοδαπών.

Αντιθέτως, ρατσισμός είναι να προωθείς με τις πολιτικές σου την δημογραφική αλλοίωση, υπερασπίζοντας όσους παρανομούν εις βάρος των νόμιμων κατοίκων ενός κράτους, εξυπηρετώντας ουσιαστικά το κεφάλαιο και τα μεγάλα συμφέροντα, που θέλουν τα παράνομα φθηνά εργατικά χέρια να τους δουλεύουν σαν σκλάβοι.

Δυστυχώς, τέτοιες προσεγγίσεις που υποστηρίζονται γενικότερα από ομάδες που πρόσκεινται στο ΑΚΕΛ, το μόνο που πετυχαίνουν είναι να δίνουν πρόσφορο έδαφος σε εγκληματίες – μαχαιροβγάλτες αλλοδαπούς, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση δρουν ανεξέλεγκτα.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θέτει την Κυβέρνηση ενώπιον των ευθυνών της, καθώς έχει υποχρέωση να διαφυλάξει την ασφάλεια των πολιτών. Η έλλειψη πολιτικής βούλησης για εφαρμογή μεταναστευτικής πολιτικής μας έχει οδηγήσει σε καθημερινές εγκληματικές ενέργειες από αλλοδαπούς, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν φόνους, μαχαιρώματα, βανδαλισμούς, ξυλοδαρμούς, κλοπές, βιασμούς, απόπειρες απαγωγής και πολλά άλλα.

Καλούμε για πολλοστή φορά την Κυβέρνηση όπως εξετάσει με τη δέουσα σοβαρότητα το πακέτο των προτάσεων που ΜΟΝΟ το Κίνημά μας έχει καταθέσει, για εφαρμογή μιας ολοκληρωμένης μεταναστευτικής πολιτικής.

Δηλώσεις ΜΜΕ

Γεάδης Γεάδη
Εκπρόσωπος Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)