Όπως ενημερωθήκαμε μέσα από σχετικό δημοσίευμα όσον αφορά τα κόμιστρα των λεωφορείων, δεν θα καταργηθεί το χαράτσι που επιβάλλανε και όπως ξεκαθαρίζει η Βουλή η καθολική εξαίρεση είναι ανέφικτη.

Είναι εφικτό όμως να παραχωρούνται λιμουζίνες στους αξιωματούχους, να δίνονται υπέρογκα ποσά στις δήθεν γραμματείς και στους μεγαλοδημοσιογράφους του Προεδρικού, να εγκρίνονται μέχρι και χριστουγεννιάτικα επιδόματα σε αλλοδαπούς και Τουρκο«κύπριους», όπως ανάφερε αποκλειστικά το www.elam.com.cy και οι βουλευτές, υπουργοί και λοιποί αξιωματούχοι να είναι λήπτες πλουσιοπάροχων μισθών, επιδομάτων και πολλών άλλων ωφελημάτων.

Ο Κυπριακός Ελληνισμός στενάζει κάτω από τα δυσβάστακτα μέτρα, ενώ η τελευταία ελπίδα αναγέννησης του Έθνους μας, η παιδεία, μαχαιρώνεται με κάθε τρόπο αφήνοντας την λαβωμένη και εκτεθειμένη σε κάθε κίνδυνο.

Η παιδεία αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα κάθε νέου, που πρέπει να μορφωθεί και να αποκτήσει τα απαραίτητα εχέγγυα για το μέλλον. Έτσι και οι τρόποι πρόσβασης στην πηγή μόρφωσης, στα σχολεία, πρέπει να είναι ΔΩΡΕΑΝ, ούτως ώστε να μην αποτελεί τροχοπέδη για τις ήδη εξαθλιωμένες από την κρίση οικογένειες. Είναι καθήκον όλων μας να προστατέψουμε την παιδεία και το μέλλον της Πατρίδας μας.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί την κυβέρνηση και την βουλή όπως αποσύρουν ΑΜΕΣΑ τα κόμιστρα από τα λεωφορεία. Αν θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα, ας ξεκινήσουν πρώτα από τους ίδιους και τα κόμματα τους, με σημαντικές αποκοπές. Ας ξεκινήσουν οδηγώντας τους κλέφτες στην φυλακή με ταυτόχρονη δήμευση της περιουσίας τους, αλλιώς ας παραιτηθούν όλοι ως ανίκανοι να χειριστούν την κρίση, στην οποία με την άθλια πολιτική τους μας οδήγησαν. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

Κάτω τα χέρια απ’ την παιδεία, την ασπίδα του Έθνους μας.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)