Τώρα θυμήθηκαν να μιλήσουν δήθεν υπέρ των δανειοληπτών, κόμματα που ενήργησαν υπέρ των τραπεζών και εναντίον των δανειοληπτών. Και αυτό μόνο επειδή σε τρεις περίπου μήνες έχουμε Προεδρικές εκλογές. Να θυμίσουμε πως ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ είχαν ψηφίσει υπέρ των εκποιήσεων.

Μοναδική πολιτική δύναμη που από την αρχή τάχθηκε ΕΝΑΝΤΙΟΝ και κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις υπέρ των δανειοληπτών (όπως η σημερινή στην βουλή), ήταν και παραμένει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) και ο υποψήφιος του για την προεδρία της δημοκρατίας, Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου.

Σε συζήτηση στην σημερινή συνεδρία της ολομέλειας της βουλής, πέρα από το θέατρο των υπολοίπων κομμάτων και των Προέδρων τους (που προαναφέραμε), οι θέσεις του ΕΛΑΜ αποτέλεσαν και πάλι την φωνή των χιλιάδων συμπατριωτών μας που έχασαν ή πρόκειται να χάσουν τα σπίτια τους από τις τράπεζες.

Ο βουλευτής μας Σωτήρης Ιωάννου ήταν ξεκάθαρος: Δεν φτάνει που αφήσατε τα κόκκινα δάνεια και τους δανειολήπτες στο έλεος του Θεού, δεν φτάνει η ακρίβεια και οι εκποιήσεις, δεν φτάνει η αδιαφορία σας, τα υψηλά επιτόκια, έρχεστε σήμερα να επιδοθείτε σε θέατρο του παραλόγου. Με την πρόταση του ΕΛΑΜ μπορεί να δοθεί επιτέλους ένα τέλος στο άγχος των εκποιήσεων. Η δημιουργία ειδικού δικαστηρίου που συζητείται, είπε, δεν θα επιλύσει από μόνη της το πρόβλημα. Το νομοθετικό πλαίσιο πρέπει να διορθωθεί πρώτα, κατέληξε.

Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε και στις δημόσιες δηλώσεις των υποψηφίων Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκου Χριστοδουλίδη που αποφεύγουν να τοποθετηθούν υπέρ των δανειοληπτών ή λένε ψέματα, την ίδια ώρα που τα κόμματα που τους στηρίζουν, μέσα στην βουλή, ενήργησαν και ενεργούν εναντίον των συμπολιτών μας και υπέρ των τραπεζών.

Στο βίντεο της ανάρτησης οι δηλώσεις του βουλευτή μας Σωτήρη Ιωάννου