Προκλητικότατος συνέχισε να είναι ο ψευδοπρωθυπουργός της κατοχής, Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν, ξεκαθαρίζοντας για πολλοστή φορά, για όσους αρνούνται πεισματικά να το κατανοήσουν, ότι ο στόχος της Τουρκίας είναι ο έλεγχος και η εξάρτηση της Κύπρου από αυτήν, που στο τελικό στάδιο θα σημάνει και την πλήρη προσάρτηση της.

Μετά που μας κάλεσε να ξεχάσουμε την Μόρφου, υπενθύμισε ότι η Τουρκία είναι η μητέρα πατρίδα τους, απαιτώντας να μπούμε σαν Κύπρος κάτω από την κηδεμονία της, αφού η μεταφορά νερού και ηλεκτρικού ρεύματος, μπορεί να εξυπηρετεί ένα έρημο νησί.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν αναμέναμε κάτι διαφορετικό, αφού δυστυχώς μόνο εμείς αντιλαμβανόμαστε με ποιους έχουμε να κάνουμε, ενώ κάποιοι άλλοι φαίνεται εθελοτυφλούν, εμμένοντας σε τραγικά εθνικά επιζήμιες υποχωρήσεις.

Αυτό το επιβεβαιώνει ο Οζγκιουργκιούν, αφού σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε ότι το μοναδικό τους πρόβλημα είναι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).

Το Κίνημά μας κρούει για ακόμα μια κώδωνα κινδύνου, για να αφήσουμε επιτέλους τις εσφαλμένες συνομιλίες που οδηγούν στα δόντια της Τουρκίας και με σθένος επιτέλους να διεκδικήσουμε τα ιστορικά και νόμιμα δίκαια του λαού και της πατρίδας μας.

Όσο για τον κ.Οζγκιουργκιούν, να τον ενημερώσουμε ότι κανείς δεν το υποχρέωσε να μένει σε ένα έρημο νησί, όπως ο ίδιος το αποκάλεσε, αλλά μπορεί κάλλιστα να πάει στις στοργικές αγκάλες της μητέρας πατρίδας του, μαζί με τους χιλιάδες κουβαλητούς που εδώ και τόσα χρόνια σφετερίζονται την γη μας.

 

Γραφείο Τύπου

 

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)