Δεν έχουν σταματημό τα περιστατικά που εκθέτουν ανεπανόρθωτα το ΑΚΕΛ και την επιλογή του να προωθήσει και τελικά να εκλέξει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον τουρκοκύπριο Νιαζί Κιζίλγιουρεκ, ο οποίος χρησιμοποίησε τους «χρήσιμους ηλίθιους» της Άγκυρας για να εκλεγεί Ευρωβουλευτής, για να λειτουργήσει σαν «Δούρειος Ίππος» της Τουρκίας στην Ευρώπη, ενώ ταυτόχρονα, παρά τις δήθεν φιλολαϊκές και σοσιαλιστικές του ευαισθησίες, να εξασφαλίσει τα ατομικά οικονομικά του συμφέροντα.

Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι το μόνο ότι από την εκλογή του μέχρι σήμερα:
– έχει προχωρήσει σε αυστηρά διαβήματα γιατί ενοχλήθηκε έντονα με την αναφορά για την «χριστιανική ταυτότητα της Ευρώπης»
– αποκάλεσε την αντικατοχική πράξη του 16χρονου από τη Λύση ως «εθνικιστική υστερία»
– κατέθεσε πρόταση για καθιέρωση της τουρκικής γλώσσας ως επίσημης στην ΕΕ
– άνοιξε πολιτικό γραφείο στα κατεχόμενα, με τις ευλογίες του ΑΚΕΛ
– δρα ως στυγνός συμφεροντολόγος, κρατώντας δύο θέσεις παράνομα, αυτή του Ευρωβουλευτή και κλειδωμένη την θέση του ακαδημαϊκού καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, ούτως ώστε να είναι εξασφαλισμένος.
– συμμετείχε σε κοκτέιλ πάρτι από το σοσιαλδημοκρατικό «Κόμμα Νέας Κύπρου» («Yeni Kıbrıs Partisi») που πραγματοποιήθηκε σε αρχαιολογικό χώρο και πιο συγκεκριμένα στην βεβηλωμένη Εκκλησία της Παναγιάς της Οδηγήτριας, μαζί με εκπροσώπους του Γραφείου του Ε.Κ. στην Κύπρο.

Τώρα, η αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ίδιο και τον υπεύθυνο οικονομικών του ΑΚΕΛ, γιατί δεν καταβάλλει στο κόμμα το ποσό που είχε συμφωνήσει, προκαλεί γέλιο, ενώ παράλληλα επιβεβαιώνει την λογική που διέπει την ηγεσία του ΑΚΕΛ, σαν «αριστεροί με δεξιές τσέπες».

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διερωτάται δημοσίως κατά πόσο το δήθεν φιλολαϊκό ΑΚΕΛ νοιάζεται μόνο για τα χρήματα, αφού δεν το είδαμε να ενοχλείται με τις ενέργειες του τουρκοκύπριου Ευρωβουλευτή του, που έχει γίνει ο καλύτερος εκπρόσωπος των τουρκικών συμφερόντων και της κατοχής, μέσα στην Ευρώπη.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)