Απόρροια της στοχοποίησης που δέχτηκε το ΕΛΑΜ για τα γεγονότα στο ΤΕΠΑΚ, ήταν η επίθεση στα γραφεία του ΕΛΑΜ στη Λεμεσό το βράδυ του Σαββάτου 6 Μαΐου, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του κινήματος Γεάδη Γεάδη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του ΣΙΓΜΑ, ο κ. Γεάδης ανέφερε ότι το ΕΛΑΜ δεν έχει καμία σχέση με τα επεισόδια, τα οποία και καταδικάζει, όπως και τη βία από όπου κι αν προέρχεται.

«Δυστυχώς κάποιοι φωτογράφιζαν το ΕΛΑΜ στις ανακοινώσεις τους, έσπειραν μίσος σε αρκετούς αντιφρονούντες προς το ΕΛΑΜ», είπε και πρόσθεσε ότι το μίσος αυτό μετατράπηκε σε πράξη με την επίθεση στα γραφεία.

Όπως τόνισε, πέρα από τους φυσικούς αυτουργούς που έσπασαν τα γραφεία, υπάρχουν και οι ηθικοί αυτουργοί, οι οποίο όλο αυτό τον καιρό, ακόμα και πριν μπει το ΕΛΑΜ στη Βουλή, καλλιεργούν μίσος με διάφορους χαρακτηρισμούς σε κανάλια και ανακοινώσεις.

Ερωτηθείς σε ποιο χώρο εντάσσει ο ίδιος το ΕΛΑΜ, ο κ. Γεάδης απάντησε ότι πρόκειται για ένα εθνικιστικό κίνημα, το οποίο έχει το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού που πηγάζει μέσα από τις αρχές της Δημοκρατίας.

«Δεν είμαστε ούτε ακροδεξιά, ούτε ακροαριστερά. Αν ήμασταν ακροδεξιά θα ήμασταν παρακλάδι του ΔΗΣΥ, αλλά καμία σχέση δεν έχουμε. Μας χωρίζει η άβυσσος», τόνισε.

Δείτε περισσότερα στο σχετικό βίντεο.