Τελικώς, συνέβη αυτό για το οποίο εδώ και καιρό είχαμε προειδοποιήσει. Είχαμε πει σε πλειάδα άρθρων ότι η χώρα μας αποτελεί κομβικό σημείο εισόδου και εξόδου από την Ευρώπη προς και από την φλεγόμενη Μέση ανατολή.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία που δημοσιεύει καθημερινή εφημερίδα, ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην Ελλάδα οι πρώτοι θύλακες της περιβόητης ισλαμιστικής οργάνωσης ISIS, η γνωστή για τις απαγωγές και τους αποκεφαλισμούς δυτικών.

Συγκεκριμένα, έχει σημάνει συναγερμός στις μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες έχουν θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση 80 έως 100 άτομα, τα οποία συνδέονται με την εν λόγω οργάνωση ή με αντίστοιχες οργανώσεις που πραγματοποιούν στρατολόγηση τζιχαντιστών στην Ευρώπη.

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί τρεις συλλήψεις τζιχαντιστών στην Ελλάδα, κατόπιν συνεργασίας της ΕΥΠ και αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Οι δύο συνελήφθησαν μετά την έξοδο τους από την χώρα, επιστρέφοντας από Συρία, ενώ ο τρίτος πιάστηκε στον Έβρο μέσα σε ένα φορτηγό γεμάτο πολεμικό υλικό που προοριζόταν για τους αντάρτες.

Ο εφιάλτης αυτός, που βρίσκεται ακόμα σε εμβρυική κατάσταση στην Ελλάδα, αναμένεται να ενταθεί με εντολή Σαμαρά. Η υπόσχεση της ΝΔ προς τον Ερντογάν για πολλαπλά τζαμιά σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος, όπως και το περιβόητο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο που θα μετατρέψει την χώρα σε πόλο έλξης λαθρομεταναστών, κυρίως ισλαμιστών, αναμένεται να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την έξαρση της ισλαμιστικής βίας.

Τα τζαμιά θα χρησιμεύσουν ως χώροι στρατολόγησης των ακραίων σουνιτικών οργανώσεων, ενώ το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο θα εξασφαλίσει ασυλία για τους στρατολόγους, τους εκπαιδευτές, αλλά και αφθονία ισλαμιστών στους οποίους οι παραπάνω θα απευθύνονται.

Αρχικώς τα αποτελέσματα αυτής της στρατολόγησης θα πηγαίνουν για τζιχάντ στο βόρειο Ιράκ, όμως στην συνέχεια θα απομείνουν στην Ελλάδα αρκετοί πυρήνες, οι οποίοι συνεργαζόμενοι με την εγχώρια τρομοκρατία θα δώσουν σκηνές φρίκης και τρόμου στους Έλληνες πολίτες, πάντα με εντολή Σαμαρά.

ΠΗΓΗ