Για ακόμα μια φορά ο τουρκοκύπριος Ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ επιλέγει να προκαλέσει το λαϊκό αίσθημα, ενώ επιβεβαιώνει πως η εκλογή του είχε ως στόχο να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Τουρκίας και του Ερντογάν, τον οποίο όλος παραδόξως ουδέποτε καταδίκασε!

Να θυμίσουμε μόνο ότι από την εκλογή του μέχρι σήμερα:
έχει προχωρήσει σε αυστηρά διαβήματα γιατί ενοχλήθηκε έντονα με την αναφορά για την «χριστιανική ταυτότητα της Ευρώπης»
αποκάλεσε την αντικατοχική πράξη του 16χρονου από τη Λύση ως «εθνικιστική υστερία»
κατέθεσε πρόταση για καθιέρωση της τουρκικής γλώσσας ως επίσημης στην ΕΕ
άνοιξε πολιτικό γραφείο στα κατεχόμενα, με τις ευλογίες του ΑΚΕΛ
δρα ως στυγνός συμφεροντολόγος, κρατώντας δύο θέσεις παράνομα, αυτή του Ευρωβουλευτή και κλειδωμένη την θέση του ακαδημαϊκού καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, ούτως ώστε να είναι εξασφαλισμένος.
Τώρα συμμετέχει και σε κοκτέιλ πάρτι από το σοσιαλδημοκρατικό «Κόμμα Νέας Κύπρου» («Yeni Kıbrıs Partisi») που πραγματοποιήθηκε μέσα σε αρχαιολογικό χώρο και πιο συγκεκριμένα στην βεβηλωμένη Εκκλησία της Παναγιάς της Οδηγήτριας, μαζί με εκπροσώπους του Γραφείου του Ε.Κ. στην Κύπρο.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταγγέλλει τις πολιτικές του αντιπροσώπου του Ερντογάν στην Ευρώπη, ο οποίος έχει εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ. Επιπλέον, αναμένουμε από το ΑΚΕΛ, που φέρει ακεραία την ευθύνη για τις πράξεις και τις ενέργειες του Τουρκοκύπριου ευρωβουλευτή του, αλλά μέχρι σήμερα τηρεί σιγή ιχθύος, να τοποθετηθεί επιτέλους δημόσια για την νέα αυτή προκλητική ενέργεια.

Μήπως, εν τέλει, το ΑΚΕΛ ενοχλείται και αναγκάζεται να τοποθετηθεί μόνο όταν ακούει αναφορές σε «Ελληνισμό» και «Ορθοδοξία», αλλά δεν ενοχλείται από ενέργειες που εξυπηρετούν τα τουρκικά συμφέροντα; Μήπως τελικά το ΑΚΕΛ αποτελεί τον δούρειο ίππο της Τουρκίας στην Ευρώπη;

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)