Αναφερόμενος ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου στην απαράδεκτη στάση της αποχής που επέλεξε να τηρήσει το κόμμα του, κατά τη ψηφοφορία για το Ενωτικό Δημοψήφισμα κι ενώ αρχικώς προσπάθησε να δικαιολογηθεί, καταλήγοντας παραδέχτηκε πως «ούτε και μπορούσε ο ΔΗΣΥ να καταψηφίσει για ένα ιστορικό γεγονός».

Δυστυχώς όμως, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να υπενθυμίσουμε στον κ. Νεοφύτου ότι ψεύδεται, αφού στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων την ίδια μέρα, καταψήφισε τροπολογία που αφορούσε την εισαγωγή στα σχολεία αναφοράς στη Γενοκτονία των Ποντίων.

Ο ΔΗΣΥ σήμερα μοιάζει με ένα καράβι που βουλιάζει και μπάζει από παντού νερά, αφού με σπασμωδικές κινήσεις προσπαθεί να συγκρατήσει τους ψηφοφόρους του.

Τα παιχνίδια που παίζει το κυβερνών κόμμα σε δύο μέτωπα, αυτό του δήθεν εθνικόφρων κόμματος και αυτό του επαναπροσεγγιστικού νεοφιλελεύθερου, έχει αποτύχει παταγωδώς και έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα στα μάτια των ιδίων του των υποστηρικτών.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διερωτόμαστε, από τούδε και στο εξής οι εκπρόσωποι του ΔΗΣΥ που θα παρευρίσκονται στα μνημόσυνα των αγωνιστών της ΕΟΚΑ, τι θα λένε στις ομιλίες τους, όταν δεν είχαν την τόλμη να υπερψηφίσουν μια ολιγόλεπτη αναφορά στο Ενωτικό Δημοψήφισμα;

Φτάνει κύριοι η κοροϊδία και ο εμπαιγμός του λαού.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)