Μια φιλικη καλημερα απο την Αθήνα,

Προφανώς δεν γνωρίζετε οτι αυτή η θλιβερή αντικυπριακή εταιρεία η οποια όμως με τίς ευλογίες του δικού μας κράτους ξεζουμίζει την κυπριακή αγορα μέ χρεωσεις απίστευτες στο θλιβερο αυτό ολιγοπώλιο, δεν ειναι η πρώτη φορά που αναφερεται σε ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟ…  Το 2011 στην επίσημη ιστοσελίδα της στην αγγλική όμως έκδοση έλεγε περιπου “ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΔΥΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΝΟΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΠΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ, ΜΕ ΔΥΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ.  ΠΕΡΝΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟ”….

Τήν ίδια ημέρα έστειλα αυτό το θλιβερό κείμενο ΣΕ ολες τις εφημεριδες και τηλεοπτικους σταθμούς στην Κύπρο, στο Υπουργείο Εξωτερικών, Εσωτερικών και στην Κυπριακή Πρεσβεία, και Προξενείο στην Ελλάδα.  Oύτε ένας, ξαναδιαβάστε το, ούτε ένας ασχολήθηκε με το θεμα ενω η Πρεσβεία δεν ειχε κάν την ευαισθησία να απαντήσει.

Μπροστα σ αυτη τη θλιβερή κατάσταση εξευτελισμου, επικοινώνησα με την ίδια την aegean, δηλώνοντας την αηδία και αγανάκτηση γιά το θλιβερό αυτό κέιμενο το οποίο έιτε το έγραψε τουρκόσπορος είτε ο γιος του Ντενκτάς. Η Aegean ειχε την καλωσυνη να απαντήσει υποτιμώντας τη νοημοσύνη καθε λογικού ανθρωπου, οτι ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ  (λέτε και τετοια σημαντικά κειμενα δεν ελεγχονται).. Ομως το κείμενο αφαιρεθηκε.  Μαζι με τήν Aegean εδω καί ένα χρόνο περίπου με πρωτη την Viva .gr και ακολουθησαν ΟΛΕΣ οι ελλαδικές ταξειδιωτικές ιστοσελίδες (!!) προσφέρουν υπηρεσίες, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κλπ στη ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟ ( Northern Cyprus) ενώ και η σελίδα του αξιολύπητου Νίκου Ευαγγελάτου, φιλοξενησε κείμενο και διαφημιση για τις ομορφιες, ξενοδοχεία κ.λ.π. της ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ. Η Πρεσβεία, κοιμάται οπως και το αρμόδιο Υπουργείο με αυτη τη θλιβερη ελλαδική μανία. 

Μετά τιμής,

Από Αθήνα