Ανακοινώνεται η Υποψηφιότητα του Νίκου Κυριακίδη για τις Βουλευτικές Εκλογές της Επαρχίας Λεμεσού με το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).

Βιογραφικό:

Ο Νίκος Κυριακίδης κατάγεται από τον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού, είναι 56 ετών, παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Τελείωσε το Λανίτειο Λύκειο Λεμεσού στο πρακτικό κλάδο. Κατόπιν αποφοίτησε από το Ινστιτούτο Γεωπονικών Ερευνών Αθηνών, στον τομέα ανθοκομίας, ανθοκηπουρικής, κηποτεχνίας και τοπιοτέχνισης.

Διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Απόλλων Λεμεσού, της Εταιρίας Απόλλων Ποδόσφαιρο, αλλά και Πρόεδρος του Καλαθοσφαιρικού και Πετοσφαιρικού τμήματος του Απόλλων Λεμεσού.

Υποβάλλει την υποψηφιότητα του με το ΕΛΑΜ στην Επαρχία Λεμεσού, καθώς αγωνιά για το μέλλον του Κυπριακού Ελληνισμού, τη συνεχή διάβρωση ηθών και συνειδήσεων, την εγκατάλειψη αξιών, ιδεωδών και ιδανικών.

Μέλημά του η καταπολέμηση της διαφθοράς, της διαπλοκής, του ρουσφετιού, στοιχεία τα οποία έχουν καταστρέψει τη κοινωνία μας.

Κατέρχεται στις Βουλευτικές Εκλογές με σύνθημα: «Η αλήθεια να χαρακτηρίζει το κάθε τι, η διαφάνεια να είναι το έμβλημά μας».