Τα σκήπτρα του βασιλιά της διαφθοράς από την Πάφο οδεύει για να κατακτήσει η Λάρνακα. Συγκεκριμένα, σήμερα συνελήφθη ο Δημοτικός Γραμματέας του Δήμου Λάρνακας ως ύποπτος για κλοπή από δημόσιο λειτουργό, δεκασμό, απόσπαση από δημόσιο λειτουργό και διαφθορά. 

Συγκεκριμένα, ιδιοκτήτης κέντρου διασκεδάσεως κατήγγειλε πως έδωσε στο συγκεκριμένο άτομο ποσό 35.000 ευρώ σε μετρητά προκειμένου να διευθετήσει παρανομίες που υπήρξαν στο υποστατικό του. Το συγκεκριμένο ποσό δεν βρέθηκε ούτε στο ταμείο του Δημαρχείου, ούτε οπουδήποτε αλλού έτσι συνελήφθη άμεσα ο Δημοτικός Γραμματέας.

Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες τις επόμενες μέρες αναμένονται νέες συλλήψεις για υποθέσεις του Δήμου Λάρνακας. Είναι καιρός να χτυπηθεί το απόστημα που δημιουργήθηκε και καταχράζει χρήμα από το δημόσιο και τους πολίτες και να επέλθει επιτέλους η κάθαρση.

Ο κόσμος οφείλει να στραφεί προς το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ώστε να ξεσκεπάσουμε όλους όσους πατούν στις πλάτες του λαού μας για να χτίσουν τραπεζικούς λογαριασμούς.