Συνέχεια φέρεται να έχει το σκάνδαλο που προέκυψε με την πώληση του αστυνομικού αεροπλάνου “Ερμής”. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα το Υπουργείο Δικαιοσύνης επιδίωκε όχι μόνο την πώληση του αεροπλάνου αλλά και των δύο ελικοπτέρων Bell. Για να δικαιολογήσουν μάλιστα την πώληση χρησιμοποίησαν τα ίδια επιχειρήματα, δηλαδή  πως τα ελικόπτερα είναι παλιάς τεχνολογίας και οι δυνατότητές τους τόσο από άποψη εξοπλισμού όσο και ακτίνας επιχειρησιακής δράσης ήταν ανεπαρκείς.

Το αεροπλάνο “Ερμής” να θυμίσουμε είχε “δωρηθεί” στην εξευτελιστική τιμή των 150 χιλιάδων ευρώ και μεταπωλήθηκε έναντι ενός εκατομμυρίου. Όλα αυτά φέρεται να έγιναν με την αλλαγή του αντιπροσώπου της Bell στην Κύπρο, ο οποίος μεταπήδησε στην Agousta. Εντελώς τυχαία την ίδια εποχή οι Δυνάμεις Ασφαλείας της χώρας μεταπήδησαν και αυτοί στις αγορές τους.

Φαίνεται και στον τελευταίο αδαή πως εν τέλει κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Οι “υπεύθυνοι”-ανεύθυνοι κάνουν ότι ακριβώς θέλουν, ταΐζονται από τα χρήματα των φορολογούμενων, τα σκάνδαλα αποκρύπτονται, κανείς δεν τιμωρείται και όλα μέλι-γάλα. Το λέμε ξανά και θα συνεχίζουμε να το λέμε: ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ – ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΛΑΟ.