Δια στόματος του προέδρου του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μαθαίνουμε ότι αναμένουν νέο σχέδιο λύσης ομοσπονδίας για το Κυπριακό μεταξύ του 2015 με 2016. Σε αυτή την εκτίμηση προέβηκε κατά την κοπή βασιλόπιτας του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου.

Το ποια γραμμή θα ακολουθούσε η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ γνωρίζαμε όλοι από την πρώτη μέρα εκλογής τους . Το ότι το Κυπριακό θα έμπαινε σε αγριεμένες θάλασσες και θα παράπαιε, ήταν πασιφανές, όταν την θέση του Προέδρου καταλάμβανε ο πρώτος υπερασπιστής της προδοτικής ομοσπονδιακής λύσης ξεπουλήματος της Κύπρου.

Δυστυχώς κανένας από τους κυβερνόντες αλλά ούτε και από τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα δεν πρόκειται να σεβαστεί τον λαό, που σύσσωμος ψήφισε την καταψήφιση του Σχεδίου Ανάν.

Μόνο οι Έλληνες Εθνικιστές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) μπορούν να υπερασπιστούν τα δίκαια του λαού και της πατρίδας μας. Φτάνει πλέον υποχωρήσεις στο Κυπριακό. Ας αλλάξουμε επιτέλους πολιτική γραμμή και ας διεκδικήσουμε αυτά που δικαιωματικά μας ανήκουν. Την απελευθέρωση των κατεχομένων εδαφών μας.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)