Έφεραν αποτέλεσμα οι προσπάθειες και οι εντονότατες πιέσεις που άσκησε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), αναφορικά με το Κέντρο «Πουρνάρα», αφού όπως είδαμε μεταφέρθηκαν εσπευσμένα εκατοντάδες αιτητές ασύλου.

Όμως θα είμαστε σαφείς: Η μετατόπιση του προβλήματος δεν αποτελεί λύση! Επιβάλλεται να δοθεί τέλος στο πρόβλημα μέσω απελάσεων των παράνομων και όσων μεταναστών εμπλέκονται σε εγκληματικές ενέργειες, χωρίς να σέβονται την φιλοξενία που τους παρέχει η πατρίδα μας.

Την ίδια στιγμή, δεν μπορούν να μας αφήσουν αδιάφορους οι αποκαλύψεις του «Σίγμα» σε σχέση με παράνομη μετατροπή βιοτεχνικής μονάδας σε χώρο διαμονής μεταναστών, όπου 70 λαθρομετανάστες στοιβάζονται σε αυθαίρετα διαμορφωμένο χώρο.

Επιπλέον, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) προχωρεί σε νέες αποκαλύψεις με αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες, που παρουσιάζουν κατατρεγμένο αιτητή ασύλου, που ήρθε στην Κύπρο για να γλυτώσει την ζωή του, στην προσπάθεια του να ενσωματωθεί στην κοινωνία μας προκαλεί τεράστιες ζημιές σε μαγαζί.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι μαγαζάτορες στην περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς, παρά να ασχολούνται με τις εργασίες τους, αναγκάζονται να παριστάνουν τους φύλακες ή τους νυχτοφύλακες, για να προστατεύσουν την ασφάλεια των μαγαζιών τους, αφού καθημερινά τους επισκέπτονται μεγάλες ομάδες αιτητών ασύλου, που πολλές φορές έχουν σκοπό απλώς την οχλαγωγία.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, αφού η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, απαιτώντας εφαρμογή αυστηρής μεταναστευτικής πολιτικής, χωρίς άλλη ολιγωρία ή δικαιολογία.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δηλώσεις: Γεάδης Γεάδη, Εκπρόσωπος Τύπου

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες:

Να θυμίσουμε παλαιότερες αποκαλύψεις του ΕΛΑΜ:

ΝΕΕΣ αποκαλύψεις του ΕΛΑΜ! Ξέφυγε η κατάσταση: Λαθρομετανάστες κυνηγούν παιδιά σε δημοτικά!

Νέες αποκαλύψεις ΕΛΑΜ: Εγκληματικότητα λαθρομεταναστών – Στο ίδιο έργο θεατές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκλειστικά πλάνα συμπλοκών από λαθρομετανάστες! Απελάστε τους ΤΩΡΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ως εδώ! Επιτακτική ανάγκη η χάραξη μεταναστευτικής πολιτικής (Βίντεο)