Μάρτυρες νέων βίαιων επεισοδίων γίναμε για ακόμα μια φορά σε Γραφείο Ευημερίας, αυτήν την φορά στην Πάφο, όπου αλλοδαποί δικαιούχοι κρατικών χορηγιών επιτέθηκαν κατά των υπαλλήλων, αλλά και κατά των αστυνομικών που βρίσκονταν στον χώρο.

Την ίδια στιγμή αποκαλύπτουμε ότι και στο «Πουρνάρα», αιτητές ασύλου προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε αυτοκίνητα και περιουσίες σπιτιών πλησίον του Κέντρου, όπως παρουσιάζουμε με σχετικές φωτογραφίες.

Επιπλέον σημειώνουμε ότι πριν από λίγο σημειώθηκαν νέα επεισόδια και στο Γραφείο Ευημερίας στην Λακατάμια, βίντεο το οποίο επίσης αποκαλύπτουμε!

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταγγέλλει την προκλητική ανοχή που επιδεικνύεται από τις κυβερνητικές αρχές, αφού δεν έχουν εισακούσει τις προτάσεις και τις προειδοποιήσεις μας.

Ως Παράταξη απαιτούμε να αποκοπούν τα επιδόματα, να απορριφθούν οι αιτήσεις και να απελαθούν όσοι αιτητές ασύλου εμπλέκονται στα επεισόδια. Καμία δικαιολογία δεν είναι αποδεκτή, καθώς γνωρίζουν όλα τα στοιχεία των αλλοδαπών που έχουν βιαιοπραγήσει και έχουν επιτεθεί στους λειτουργούς.

Θα είμαστε σαφείς: Όποιος δεν σέβεται την φιλοξενία της πατρίδας μας, ούτε το κράτος πρέπει να τον σεβαστεί.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δηλώσεις: Γεάδης Γεάδη, Εκπρόσωπος Τύπου

Βανδαλισμοί πλησίον του “Πουρνάρα”:

Βίαια επεισόδια έξω από το Γραφείο Ευημερίας στην Λακατάμια: