Μία γυναίκα, υπάλληλος νηπιαγωγείου είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα της επίθεσης, μέρα μεσημέρι, σε κεντρική λεωφόρο στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ, η άτυχη γυναίκα, που εργάζεται σε νηπιαγωγείο, μαχαιρώθηκε από τρεις γυναίκες που της επιτέθηκαν, φωνάζοντας “θα σε πάρει ο Αλλάχ”. Η διευθύντρια του νηπιαγωγείου στην περιοχή Χέρμον Χιλ, επιβεβαίωσε στη  Daily Mail ότι ένα μέλος του προσωπικού της, μια 30χρονη νηπιαγωγός, έπεσε θύμα επίθεσης από τρεις νεαρές γυναίκες ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν προς τη δουλειά της.

Οι τρεις γυναίκες, της είχαν στήσει καρτέρι την ώρα που εκείνη πήγαινε στην δουλειά της, της επιτέθηκαν από πίσω ενώ διέφυγαν τρέχοντας, όταν ένας άνδρας έτρεξε να βοηθήσει το θύμα. Οι γονείς ενημερώθηκαν ότι το σχολείο έχει “σφραγιστεί” λόγω του γεγονότος και ότι τα παιδιά είναι ασφαλή.

Το νηπιαγωγείο κοντά στο οποίο σημειώθηκε η επίθεση

Παρά το γεγονός ότι η αστυνομία ειδοποιήθηκε άμεσα και ένα περιπολικό βρέθηκε στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά, οι τρεις γυναίκες είχαν εξαφανιστεί και προς το παρόν δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Εν τω μεταξύ, η βρετανική Αστυνομία ανακοίνωσε πως ανασύρθηκε νεκρός από τον Τάμεση ένας άνδρας, πέντε μέρες μετά από την τρομοκρατική επίθεση στη Γέφυρα του Λονδίνου. Πρόκειται για τον 45χρονο Γάλλος Ξαβιέ Τομάς, ο οποίος βρισκόταν στη γέφυρα και παρασύρθηκε από το βαν των τζιχαντιστών.

ΠΗΓΗ