Μεγάλη αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του κ. Χρίστου, τον Βουλευτή Αμμοχώστου κ. Παπαγιάννη, τον Εκπρόσωπο Τύπου, κ. Γεάδη και άλλα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου επισκέφθηκαν την Παλιά Λευκωσία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η επίσκεψη αυτή ήταν η τρίτη στην σειρά σε σύντομο χρονικό διάστημα, την ίδια στιγμή που τα αρμόδια υπουργεία, βουλευτές και εκπρόσωποι των άλλων κομμάτων αδιαφορούν και δεν έχουν επισκεφθεί ουδέποτε την συγκεκριμένη περιοχή για να δουν ιδίοις όμμασι τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο Πρόεδρος και τα στελέχη του Κινήματός μας, συνομίλησαν για ώρες με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της κλιμακούμενης αύξησης της εγκληματικότητας των αλλοδαπών, που έχουν μοιράσει την περιοχή σε γκέτο αναλόγως εθνικότητας.

Αυτό που έχουμε διαπιστώσει είναι η έλλειψη ενδιαφέροντος από την πολιτεία, αφού το κέντρο της παλιάς Λευκωσίας έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού. Δυστυχώς, η έλλειψη ισχυρής αποτρεπτικής αστυνομικής δύναμης, σε συνδυασμό με τις εγκληματικές συμμορίες αλλοδαπών, έχουν καλλιεργήσει το αίσθημα του φόβου και της ανασφάλειας στους πολίτες.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απαιτεί να ληφθούν άμεσα μέτρα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν το κόμμα που πρωτοστάτησε, από την πρώτη μέρα ίδρυσής του, στην δημιουργία οργανωμένης και αυστηρής μεταναστευτικής πολιτικής.

Η υπάρχουσα κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο! Θέλουμε τις πόλεις και τις γειτονιές μας πίσω με ασφάλεια, για όλες τις οικογένειες, τους ηλικιωμένους, τα παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι παρόλο που είχαν προσκληθεί όλα τα κανάλια και ως είθισται όταν υπάρχουν Βουλευτές σπεύδουν για δηλώσεις, εντούτοις για ένα τόσο σοβαρό θέμα, που αφορά την ασφάλεια των πολιτών, πλην του κρατικού καναλιού (το οποίο όμως να σημειώσουμε ΔΕΝ έδειξε τις δηλώσεις όπως είναι υποχρεωμένο), κανένα κανάλι δεν παρευρέθηκε, ούτε καν για να ακούσει τους πολίτες, οι οποίοι φωνάζουν απεγνωσμένα!!!