Δυναμική παρουσία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στην Κοφίνου, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την Τοπική Επιτροπή της Παράταξής μας, κατά της παράνομης μετανάστευσης καθώς και των προβλημάτων που δημιουργεί στην περιοχή η ύπαρξη Κέντρου Φιλοξενίας Λαθρομεταναστών. 

Δεκάδες συναγωνιστές, με λάβαρα, σημαίες και συνθήματα, έστειλαν μήνυμα αντίστασης και αγωνιστικότητας, τονίζοντας την ανάγκη να χαραχθεί επιτέλους μεταναστευτική πολιτική.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Βουλευτής Λάρνακας της Παράταξής μας, Σωτήρης Ιωάννου, τονίζοντας ότι το Ε.ΛΑ.Μ. είναι αυτό που ανέδειξε το πρόβλημα, ενώ ανέφερε ότι από την πρώτη μέρα συμμετοχής μας στην Βουλή, το 2016, καταθέσαμε ως Ε.ΛΑ.Μ. σειρά από προτάσεις για να αντιμετωπιστεί το μείζον αυτό Εθνικό πρόβλημα.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Επαρχιακός Γραμματέας του Ε.ΛΑ.Μ. Λάρνακας Ανδρέας Καδής, υπογραμμίζοντας πως προτεραιότητα έχει η επίλυση των προβλημάτων των Ελλήνων της Κύπρου και όχι των λαθρομεταναστών για τους οποίους σπαταλούνται εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο από την κυβέρνηση.

Ακολούθησε ειρηνική πορεία στους κεντρικότερους δρόμους της Κοφίνου, με τα συνθήματα να δονούν την ατμόσφαιρα.