Ευκαιρίας δοθείσης της ξαφνικής μεγάλης ευαισθησίας που επιδεικνύει η Κυβέρνηση τα τελευταία 24ώρα για τους δύο ηρωoμάρτυρες, Τάσο Ισαάκ και Σολωμό Σολωμού, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θέτει τα δικά του ερωτήματα ως προς το πότε θα συλληφθούν οι δολοφόνοι τους, αφού από το ’13 που ανέλαβε τα ηνία η Κυβέρνηση του ΔΗΣΥ δεν είδαμε απολύτως τίποτα. Για να μην διαταραχθούν οι καλές σχέσεις, φαίνεται.

Αφού με κάθε ευκαιρία και σχεδόν με δάκρυα στα μάτια εκθειάζουν το έργο του φίλου τους, συμπατριώτη και πολλές φορές συμπολίτη τους, Μουσταφά Ακιντζί, γιατί δεν απαιτούν ως ΜΟΕ να παραδοθούν οι δολοφόνοι και να παραπεμφθούν στα δικαστήρια της Κυπριακής Δημοκρατίας, για να τιμωρηθούν;

Ο κόσμος έχει βαρεθεί τα κούφια λόγια και τα φθηνά σας θέατρα. Όσο και αν προσπαθούν οι διάφοροι επαγγελματίες προπαγανδιστές να μετριάσουν την χθεσινή αγανάκτηση του κόσμου, χθες πήρατε το πρώτο δείγμα από μερικές εκατοντάδες για το τι θα επακολουθήσει αύριο από τις χιλιάδες του λαού που θα σας έχει γυρίσει την πλάτη.

Ο οχετός της λάσπης σας δεν θα μας πτοήσει. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τονίζει ότι θα βρίσκεται στις επάλξεις του αγώνα και θα συνεχίσει απτόητο ενάντια στην λύση της όποιας ομοσπονδίας που εσείς οραματίζεστε· γιατί όπως έγραφε και η μπλούζα του ήρωα που πήγατε να τιμήσετε χθες, Τάσου Ισαάκ, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, «Απελευθέρωση είναι η μόνη λύση».

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)